"herbaciany Swiat"-nowe horyzonty
Moderatorzy: kartonwork, Tempest, Edmund_Nita
- herbaciany
Witam po wiekach
W herbacianym świecie nic się nie dzieje od wielu miesięcy,moja działalność modelarska podupadła niesamowicie.
Z wielką przyjemnością przedstawiam przyczynę tego stanu.
Od tygodnia w świecie herbatnika czyli moim pojawił się Jakub.
Jak się dobrze zapoznamy to biorę się za klejenie a Kuba się uczy
W herbacianym świecie nic się nie dzieje od wielu miesięcy,moja działalność modelarska podupadła niesamowicie.
Z wielką przyjemnością przedstawiam przyczynę tego stanu.
Od tygodnia w świecie herbatnika czyli moim pojawił się Jakub.
Jak się dobrze zapoznamy to biorę się za klejenie a Kuba się uczy
Heh , no to serdeczne gratulacje z okazji urodzin Junioraprzyszłegomodelarza , Herbaciany. Oj będą nieprzespane nocki kurde, sam dobrze pamiętam jak to onegdaj bywało ....
Pozdrawiam - Andrzej
Pozdrawiam - Andrzej
Już ten momęcik na 7 TP
http://bigtank120.blogspot.com/
http://bigtank120.blogspot.com/
-
- x 8
No, Jarek, aleś mnie zaskoczył. Najszczersze gratulacje za pomnażanie kasty przyszłych modelarzy. Przesyłam pozdrowienia dla małżonki i dla Jakuba też. A jakże. Fiu, fiu, fiu..., ale się porobiło. Jak ci dwaj wezmą się wspólnie do roboty, to za parę lat opanują forum dokumentnie.
Edmund
P.S.: Swoją drogą, to w jakimś momencie zaczęło mi czegoś brakować na forum. Się okazuje, że to brak prac Dżejdija.
Edmund
P.S.: Swoją drogą, to w jakimś momencie zaczęło mi czegoś brakować na forum. Się okazuje, że to brak prac Dżejdija.
Gratulacje Herbaciany
Teraz to faktycznie czekają Cię herbatki na kolki
Już nawet nie pamiętam co to się tam podawało, a nockami się nie przejmuj bo to radość sama niewymowna i z niczym nie porównywalna jak się w rodzinie dziecko pojawia.
Dużo zdrówka życzę dla całej Trójki.
Teraz to faktycznie czekają Cię herbatki na kolki
Już nawet nie pamiętam co to się tam podawało, a nockami się nie przejmuj bo to radość sama niewymowna i z niczym nie porównywalna jak się w rodzinie dziecko pojawia.
Dużo zdrówka życzę dla całej Trójki.
W budowie: Halny;
- Wujek Andrzej
- x 2