[R] Mi 24 Hind - Haliński
Moderatorzy: laszlik, kartonwork, Tomasz D.
- 19zbyniu95
- 19zbyniu95
Witam po przerwie . W międzyczasie kiedy ślęczę nad tylną ścianką zrobiłem sufit i całe te ustrojstwa.
Na oryginalnym zdjęciu, po prawej stronie jest taki panel w kształcie trapezu prostokątnego. Za chorobę nie wiem co się na nim znajduje (przełączniki, potencjometry, gniazdka?..). Nie znalazłem dokładniejszego zdjęcia więc na razie ten element mam niedokończony.
Na razie tyle - aż . W miarę postępu prac będę dorzucał fotki z kolejnych etapów.Pozdrawiam Piotrek.
Na oryginalnym zdjęciu, po prawej stronie jest taki panel w kształcie trapezu prostokątnego. Za chorobę nie wiem co się na nim znajduje (przełączniki, potencjometry, gniazdka?..). Nie znalazłem dokładniejszego zdjęcia więc na razie ten element mam niedokończony.
Na razie tyle - aż . W miarę postępu prac będę dorzucał fotki z kolejnych etapów.Pozdrawiam Piotrek.
- 19zbyniu95
Znalazłem zdjęcie tego panelu. Trochę bardziej wyraźne. Zbyniu miałeś rację, że po środku jest kilkustopniowy przełącznik. Natomiast pozostałe cztery to te dwa jasne to coś jak potencjometry natomiast dwa pozostałe to przełączniki dwupozycyjne. I chyba na takiej wersji przystanę i dokończę ten element. Zdjęcie zostało wykonane w MI 24A ale myślę, że ten element niewiele się zmienił do wersji MI 24D.
.
Pozdrawiam
.
Pozdrawiam
Witam po przerwie. Skończyłem tylną ściankę przedziału desantowego. Najwięcej roboty było przy nitach i kontownikach. Tutaj zdjecia przed i po malowaniu.
A tutaj złożone na sucho podłoga, tylna ściana i sufit.
.
Zostało jeszcze trochę elementów do wykonania ale te pokażę za jakiś czas. Pozdrawiam wszystkich odwiedzających piszących i obserwatorów.
A tutaj złożone na sucho podłoga, tylna ściana i sufit.
.
Zostało jeszcze trochę elementów do wykonania ale te pokażę za jakiś czas. Pozdrawiam wszystkich odwiedzających piszących i obserwatorów.