*[Relacja/Okręt] Boh Cara Chrani, czyli jankesi z nitownicami WARIAG
Moderatorzy: laszlik, kartonwork, Tomasz D.
Szyderczy,
Nie będę Ci jeszcze składał gratulacji, bo jak to nie koniec, to nie wiadomo jaka jeszcze cholera może się przydarzyć. Jednak to co widać wygląda wspaniale!
Musisz jedynie pomyśleć jak się przerzucić na pismo obrazkowe, bo z tego co widać to niewiele osób czyta cokolwiek.
Nie będę Ci jeszcze składał gratulacji, bo jak to nie koniec, to nie wiadomo jaka jeszcze cholera może się przydarzyć. Jednak to co widać wygląda wspaniale!
Musisz jedynie pomyśleć jak się przerzucić na pismo obrazkowe, bo z tego co widać to niewiele osób czyta cokolwiek.
Obraz jest wart tysiąca słów. Model wart jest miliona.
Archiwum ? Jestem bardzo świadom.
Tylko protestuję przed traktowaniem twojego krejsera jako tematu ostatecznie załatwionego bo "won do archiwum".
Ja sobie będę go tam często oglądał, podobnie jak i inne cudeńka.
Przy okazji prośba żebyś przy przygotowaniu wątku do archiwum, czyszcząc go z radosnego bełkotu ocalił od zapomnienia Jego Wielmożność Pułkownika Mitrofanowa wraz z drużyną.
Przemyśl jeszcze może ten tent - może taki malusi tylko z przodu cobyś tę swoją podłogę widział ?
A torpedowce były pokazane, są obecnie na warsztacie i wkrótce wrócą w ilości sztuk dwa. Takich tematów się nie porzuca .
Tylko protestuję przed traktowaniem twojego krejsera jako tematu ostatecznie załatwionego bo "won do archiwum".
Ja sobie będę go tam często oglądał, podobnie jak i inne cudeńka.
Przy okazji prośba żebyś przy przygotowaniu wątku do archiwum, czyszcząc go z radosnego bełkotu ocalił od zapomnienia Jego Wielmożność Pułkownika Mitrofanowa wraz z drużyną.
Przemyśl jeszcze może ten tent - może taki malusi tylko z przodu cobyś tę swoją podłogę widział ?
A torpedowce były pokazane, są obecnie na warsztacie i wkrótce wrócą w ilości sztuk dwa. Takich tematów się nie porzuca .
Tyle pięknych samolotów do sklejenia...
Niedobrze...Szydercza Gała pisze: Pułkownik Mitrofanow przekazał juz pełnię władzy na okręcie Kapitanowi Rudniewowi, spakował manatki, jak również bojców i zjechał w końcu do St. Petersburga, by osobiście odebrać z rąk Najjaśniejszego Pana Order Świętego Jerzego, za wzorową postawę w walce z rewolucją i skośnookimi kurduplami
Pułkownik coraz bliżej miejsca wodowania mojego shipa. Trza pogonić stoczniowców, bo jeszcze razem z ochraną wpadnie w "odwiedziny" to wtedy już nie będzie komu robić, bo każe wszystkich rozstrzelać.
No chyba, że jakiś mały donosik do Cara (o rzekome czerwone myśli rewolucyjno-bolszewickie) i jego samego rozstrzelają...
Fajny carsko-amerykański "pogromca" skośnookich kurduplów
Klub Modelarsko-Historyczny Sokół Radom
- Szydercza Gała
- x 169
Rutek nie kracz Piktogramy to jest jakiś pomysł, mam juz od takiego jednego aplikanta co chciałby żeby mu pisać Barill'em
No ja myślę Piotter że sie nie porzuca... Pułkownik byłby wybitnie zawiedziony gdyby odwołano go teraz z urlopu. Poza tym o jakim oczyszczaniu piszesz, przeca Konan juz kiedyś przedstawiał jak wygląda przenoszenie moich relacji do archiwum w 3 krokach Krótko mówiąc idą tam bez skreśleń
Pulpetto, muszę przyznać że tego typu odpowiedzi są dla mnie sensem prowadzenia relacji . Pomyliłeś chyba jednak moich wyimaginowanych przyjaciół W epoce Pułkownika za rzeczy o których piszesz wysyłało się do TWIERDZY, do piwnic, a stamtąd po odpowiedniej obróbce na wczasy do Jakucka, lub w inne równie malownicze miejsce . Metody o których wspominasz są domeną TOWARZYSZA KOMISARZA, ale nie zanosi się na to żeby prędko powrócił na forum
No ja myślę Piotter że sie nie porzuca... Pułkownik byłby wybitnie zawiedziony gdyby odwołano go teraz z urlopu. Poza tym o jakim oczyszczaniu piszesz, przeca Konan juz kiedyś przedstawiał jak wygląda przenoszenie moich relacji do archiwum w 3 krokach Krótko mówiąc idą tam bez skreśleń
Pulpetto, muszę przyznać że tego typu odpowiedzi są dla mnie sensem prowadzenia relacji . Pomyliłeś chyba jednak moich wyimaginowanych przyjaciół W epoce Pułkownika za rzeczy o których piszesz wysyłało się do TWIERDZY, do piwnic, a stamtąd po odpowiedniej obróbce na wczasy do Jakucka, lub w inne równie malownicze miejsce . Metody o których wspominasz są domeną TOWARZYSZA KOMISARZA, ale nie zanosi się na to żeby prędko powrócił na forum
NUR FüR MASON!!!!!
ZŁO SQUAD
WSPÓŁZAWODNICTWO RACJONALIZATORSKIE- DŹWIGNIĄ POSTĘPU TECHNICZNEGO!
NIE OTWIERAM MINIATUREK !!!
ZŁO SQUAD
WSPÓŁZAWODNICTWO RACJONALIZATORSKIE- DŹWIGNIĄ POSTĘPU TECHNICZNEGO!
NIE OTWIERAM MINIATUREK !!!
- Szydercza Gała
- x 169
- Heinrich Kosmala
- x 169
o k.... kopara do jajców mi opadła
My mamy swobodnego motyla, Francuzi zwiewnego papilona, Hiszpanie kolorowego mariposa, Anglicy flegmatycznego butterflya a Niemcy.... a Niemcy przeciwpancernego Schmetterlinga ;]
--------------------------------------------------------
Się buduje: ???
Się zbudowała: "Jedenastka"
--------------------------------------------------------
Się buduje: ???
Się zbudowała: "Jedenastka"