RMS TITANIC HACHETTE I INNE
Moderatorzy: kartonwork, Tempest, Edmund_Nita
RMS TITANIC HACHETTE I INNE
Witam serdecznie.Znalazłem Wasze forum i szczerze powiem jest super.Mam nadzieję że przyjmiecie mnie do swojego grona i wspomożecie dobrą radą.Mam 42 lata i przez większość tych lat sklejałem modele plastikowe.Właśnie skończyłem USS CONSTITUTION w skali 1:96.Muszę powiedzieć ze z rezukltatu końcowego jestem bardzo zadowolony W obecnej chwili przerzuciłem się na modele drewniane i o zgrozo sklejam 3 naraz.Są to RMS TITANIC firmy Hachette,VICTORY z prenumeraty DeAgostini i SANTISIMA TRINIDAD DeAgostini którego mam wszystkie numery.Obecnie jestem z Titaniciem i Santisimą na etapie szpachlowania kadłubów.Ale prowadzę własną firmę więc czasu mam sporo więc codziennie poświęcam budowie kilka godzin.Pozdrawiam wszystkich i mam nadzieję że w razie kłopotów pomożecie.Rafał
-
Witam. Mam na imię Krzysiek l.49 i też pozwoliłem sobie założyć relację na Tym Forum z budowy RMS Titanic f. Hachette i widzę że b. dobrze trafiłem. Jestem początkujacy a prawdziwi Mistrzowie Modelarze służą radą i cennymi uwagami.
Cieszę się że będziemy razem walczyć z tym kolosem jakim niewątpliwie jest TITANIC w skali 1:250.
Z niecierpliwością czekam na fotki i życzę postępów w pracy - Krystiano007.
Cieszę się że będziemy razem walczyć z tym kolosem jakim niewątpliwie jest TITANIC w skali 1:250.
Z niecierpliwością czekam na fotki i życzę postępów w pracy - Krystiano007.