*[Relacja/Okręt] Boh Cara Chrani, czyli jankesi z nitownicami WARIAG
Moderatorzy: laszlik, kartonwork, Tomasz D.
- Szydercza Gała
- x 169
No ale po co większe raster ma być widać? zbliżenia są moim zdaniem wystarczająco zbliżone Poza tym o ile pamiętam przyjętą ogólnie norma są fotki 800x600 i takie włąśnie one są ( lub prawie przez niezachowanie proporcji szerokości do wysokości)
NUR FüR MASON!!!!!
ZŁO SQUAD
WSPÓŁZAWODNICTWO RACJONALIZATORSKIE- DŹWIGNIĄ POSTĘPU TECHNICZNEGO!
NIE OTWIERAM MINIATUREK !!!
ZŁO SQUAD
- Sebastian B.
No no no
Rzekłbym fajna ta łajba, całkiem fajna.
Podobuje mi się.
Moi stoczniowcy oglądają tą relację jako lekturę obowiązkową
I w ramach bratniej sąsiedzkiej współpracy zapraszają Pułkownika, a nawet Towarzysza Komisarza na wspólną imprezkę przy budowie pancernika rzecznego
Rzekłbym fajna ta łajba, całkiem fajna.
Podobuje mi się.
Moi stoczniowcy oglądają tą relację jako lekturę obowiązkową
I w ramach bratniej sąsiedzkiej współpracy zapraszają Pułkownika, a nawet Towarzysza Komisarza na wspólną imprezkę przy budowie pancernika rzecznego
Klub Modelarsko-Historyczny Sokół Radom
Super model!
Patrzę na datę rozpoczęcia budowy. Październik 2009. Czyli prawie 2 latka pracy.
Ale efekt końcowy jest przedni. Z miłą chęcią zobaczyłbym go gdzieś na żywo, bo zdjęcia to jednak nie to samo co "prawdziwy" model.
Moje szczere gratulacje!
Choć sporadycznie się wypowiadałem w Twoim wątku to z uwagą śledziłem relację przez cały czas budowy.
Patrzę na datę rozpoczęcia budowy. Październik 2009. Czyli prawie 2 latka pracy.
Ale efekt końcowy jest przedni. Z miłą chęcią zobaczyłbym go gdzieś na żywo, bo zdjęcia to jednak nie to samo co "prawdziwy" model.
Moje szczere gratulacje!
Choć sporadycznie się wypowiadałem w Twoim wątku to z uwagą śledziłem relację przez cały czas budowy.
pzdr
Kemot
Kemot
- Bartosz B.
- x 7
- Szydercza Gała
- x 169
Wielkie dzięki za ciepłe słowa, przesadzacie, ten model ma sporo wad i niedoskonałości oraz rzeczy które teraz zrobiłbym inaczej, no ale tak to już jest z KUNDLAMI, a ten model jest nim zdecydowanie. Zaczynałem go z zupełnie innymi założeniami i technologiami, a kończyłem z czymś diametralnie innym. Jak zauważył Kemot trwało to dwa lata, więc postęp w tym czasie był nieunikniony ( czytajcie podpis zaczerpnięty z technikum LASZLA )
Kutry wyglądają na plastikowe, bo w zasadzie są ( laminat papierowo-lakierowo-glutowy wiele się od plastiku nie różni ) , ale one nie miały wyraźnie widocznego układu desek, skłaniam się ku teorii że ich kadłuby były stalowe.
Art... czytaj priva z 14 lipca, nie mam więcej do dodania w tym temacie.
Kutry wyglądają na plastikowe, bo w zasadzie są ( laminat papierowo-lakierowo-glutowy wiele się od plastiku nie różni ) , ale one nie miały wyraźnie widocznego układu desek, skłaniam się ku teorii że ich kadłuby były stalowe.
Art... czytaj priva z 14 lipca, nie mam więcej do dodania w tym temacie.
NUR FüR MASON!!!!!
ZŁO SQUAD
ZŁO SQUAD