Witam. Chciał bym przedstawić model który udało mi sie skleić jest jeszcze nie dokończony ale miałem okazje zrobienia kilku dobrych zdjęc wiec zapraszam do oglądania i nie tylko uwagi jak najbardziej na miejscu. Oświadczam że jestem nowizjuszem jest to mój 2 model pozdrawiam
czołg rozpoznawczy PZinż-140 (4TP)
Moderatorzy: laszlik, kartonwork, Tomasz D.
czołg rozpoznawczy PZinż-140 (4TP)
Ostatnio zmieniony pn paź 31 2011, 12:21 przez Kichu90, łącznie zmieniany 4 razy.
Re: czołg rozpoznawczy PZinż-140 (4TP)
No, no... Co za wymowa. Klarowność wypowiedzi aż powala.Kichu90 pisze:Witam. Chciał bym przedstawić model który udało mi sie skleić jest jeszcze nie dokończony ale miałem okazje zrobienia kilku dobrych zdjęc wiec zapraszam do oglądania i nie tylko uwagi jak najbardziej na miejscu. Oświadczam że jestem nowizjuszem jest to mój 2 model pozdrawiam
Co masz na myśli pisząc "i nie tylko uwagi jak najbardziej na miejscu"? A co jeszcze na miejscu?
"Dobrych zdjęć"? Które to te dobre? Ja widzę tylko małe (za małe) zdjęcia na czarnym tle bez głębi ostrości robione prawdopodobnie niepotrzebnie w makro z kiepskim oświetleniem i nieumiejętnie umieszczone na stronie hosta, gdzie miniaturka nie odnosi do samego zdjęcia, tylko do strony "imageshack'a", na którym to zdjęcie jest, tyle że w otoczeniu irytujących reklam...
Polecam lekturę tego działu viewforum.php?f=10 oraz tego viewtopic.php?t=15093
też pozdrawiam.
-Dziadku, ruskie w kosmos poleciały!
-Wszystkie?
-Nie, dwóch tylko.
-To co mi d... zawracasz!?
ZŁO SQUAD
-Wszystkie?
-Nie, dwóch tylko.
-To co mi d... zawracasz!?
ZŁO SQUAD
co do zdjec to jak dla mnie są lepsze niż takie z telefonu bo niestety nie mam swojego aparatu wiec znajomy mi je zrobił do nastepnej sesji postaram sie przygotować lepiej .
Model z wydawnictwa Mały Modelarz w skali 1:25 Dodałem kilka swoich elementów.Model jest cały malowany. Starałem sie troche zaimitować brudzenie... A model ma jedna gąsienice ponieważ jest jeszcze nie dokończony.
Model z wydawnictwa Mały Modelarz w skali 1:25 Dodałem kilka swoich elementów.Model jest cały malowany. Starałem sie troche zaimitować brudzenie... A model ma jedna gąsienice ponieważ jest jeszcze nie dokończony.