06096
Moderatorzy: laszlik, kartonwork, Tomasz D.
Tutaj BALROG masz rację z tymi reklamami. Ja w swojej relacji też tak miałem że zdjęcie sie "kąpało" w reklamach . Jednak można zrobic tak żeby miniaturka otwierała się bez reklam. Moim zdaniem tak jest najlepiej, ponieważ FanHala kilka postów wyżej ma 15 zdjęć. Jeśli da duże zdjecia to ta relacja będzie miała ze dwa kilometry. Moim zdaniem najlepsze są miniaturki do pełnego rozmiaru (bez reklam) tak jak tu.BALROG pisze: Dwa sposoby aby zamieścić fotkę bezpośrednio
a nie pierwsze co otwierasz to reklamy
Zawsze można ominąć zdjęcia które nie interesują
yukikaze pisze:Czyli jak bo mi tez to gdzieś umknęło
Albo tak:BALROG pisze:Tak...albo tak ...(...)
1) obejrzyj źródło mojego wpisu.
Zauważ czym się różni link do zdjęcia po znakach URL= od linku po znakach [img]
2) zdjęcia, które mają się pojawić w jednym rzędzie nie mogą mieć pomiędzy sobą znaku końca wiersza. Czyli między [/URL] a [URL= może być CO NAJWYŻEJ SPACJA
Pozdrowionka
ZzB
..no bo skończyłem zamiatać pierwszą połowę pierwszej płyty...odsapnę nieco... i skończę drugą połowę pierwszej.
ZzB
..no bo skończyłem zamiatać pierwszą połowę pierwszej płyty...odsapnę nieco... i skończę drugą połowę pierwszej.
Tektura spokojnie wystarcza. Nawet jestem zdania że miejscami jest tego trochę za dużo.tomo11 pisze:Szkielet tego kolsa robi wrażenie, ale zastanawia mnie czy tektura grubości 1mm nie jest zbyt cienka.
Osobiście podzieliłem sobie kadłub na moduły (rufa i dziób) Jakoś nie potrafiłem sobie wyobrazić w jaki sposób po zmontowaniu całego szkieletu powklejać w niektóre miejsca elementy.
BALROG, ZzB, yukikaze, dajcie sobie spokój, do niego nic nie dociera. W dodatku bezczelnie ignoruje Wasze uwagi, a dialog prowadzi tylko z tymi, którym reklamy naokoło zdjęć w niepełnym rozmiarze nie przeszkadzają. Mnie osobiście szlag trafia jak mam coś takiego oglądać, a autor w zaparte udaje że nie widzi problemu, więc daję sobie spokój z zaglądaniem tutaj a tym którym to nie przeszkadza gratuluję cierpliwości i życzę wytrwałości w dalszym oglądaniu.
-Dziadku, ruskie w kosmos poleciały!
-Wszystkie?
-Nie, dwóch tylko.
-To co mi d... zawracasz!?
ZŁO SQUAD
-Wszystkie?
-Nie, dwóch tylko.
-To co mi d... zawracasz!?
ZŁO SQUAD