Nie chciałem się pierwszy wyrywać, dobrze że Laszlik to pierwszy wyraził.
Ten model to chyba wypadek przy pracy i "następny będzie lepszy" i bla bla bla
Uraga Senkyo Kabushiki Kaisha
Moderatorzy: laszlik, kartonwork, Tomasz D.
- Szydercza Gała
- x 169
No cóż nie pozostaje mi nic innego jak tylko przychylić się do wniosku tow. Laszla Kopanie Biełomorskiego Kanału, albo kopalnia złota gdzieś na Magadanie Cie nie minie Grzesiu
Proponuję jedynie skrócić czas odsiadki do 2 lat, w końcu to jego pierwszy okręt
Proponuję jedynie skrócić czas odsiadki do 2 lat, w końcu to jego pierwszy okręt
NUR FüR MASON!!!!!
ZŁO SQUAD
WSPÓŁZAWODNICTWO RACJONALIZATORSKIE- DŹWIGNIĄ POSTĘPU TECHNICZNEGO!
NIE OTWIERAM MINIATUREK !!!
ZŁO SQUAD
WSPÓŁZAWODNICTWO RACJONALIZATORSKIE- DŹWIGNIĄ POSTĘPU TECHNICZNEGO!
NIE OTWIERAM MINIATUREK !!!
- Konan Barbarzyńca
Wiem o czym mówicie i się z Wami zgadzam. Błędów i buraków jest więcej, niż można się spodziewać. Najśmieszniejszego i najliczniej reprezentowanego jeszcze nikt nie zauważył . Dlatego też 2 lata to za mało, wersja pierwotna jest dużo bardziej adekwatna .
Niestety ostatnimi (?) czasy jakoś zdecydowanie więcej zdarza sie wypadków przy pracy.
Kadłub wyszedł najsłabszy spośród wszystkich wykonanych, co zresztą naocznie ocenić mógł Szyderczy. Musiałem jednak go zaakceptować, inaczej byłby to kolejny na koncie niedokończony model.
Andreas, to jest dokładnie ta nitka.
Niestety ostatnimi (?) czasy jakoś zdecydowanie więcej zdarza sie wypadków przy pracy.
Kadłub wyszedł najsłabszy spośród wszystkich wykonanych, co zresztą naocznie ocenić mógł Szyderczy. Musiałem jednak go zaakceptować, inaczej byłby to kolejny na koncie niedokończony model.
Andreas, to jest dokładnie ta nitka.
ZŁO SQUAD