Festiwal Modelarski Kraków 2012
Moderatorzy: Tomasz D., kartonwork
nigdzie w regulaminie nie ma wzmianki, a mam pytanie do organizatora. Czy dwa modele w tej samej klasie jednego autora będą oceniane osobno, czy po prostu lepszy będzie sklasyfikowany a gorszy nie?
FW-190 D-9 FW-190 A-4 Spitfire mk.Vb Spitfire mk.Vc Spitfire mk.XVIe PZL P.11c JU-88D-1 B-239 P-40E Jak-1b P-47D-11 Spitfire LF.IX Spitfire mk.Ia Hawker Hurricane
F4U Corsair
"Buduję miniaturowe 'repliki' samolotów, a nie kartonowe modele"
Piotr Rowiński
F4U Corsair
"Buduję miniaturowe 'repliki' samolotów, a nie kartonowe modele"
Piotr Rowiński
DOJAZD:
Muzeum Armii Krajowej mieszczące się przy ulicy Wita Stwosza 12 jest oddalone o około 500m od dworca kolejowego lub autobusowego „Kraków Główny”, naprzeciw Galerii Krakowskiej. Koszt taksówki to około 10zł.
Wybierając się pieszo należy kierować się do ulicy Bosackiej, skręcić w lewo, przejść na drugą stronę ulicy Wita Stwosza ponowienie skręcić w lewo, dojść do drugiego ronda i wtedy po prawej stronie będzie Muzeum AK.
Dla osób zmotoryzowanych dostępny jest parking w cenie 5zł doba; proszę wydrukować kartę PARKING i umieścić za przednią szybą. Dostępny jest też parking Galerii Krakowskiej gdzie cena za pierwszą godzinę wynosi 0zł za drugą 2zł, a potem 4 zł za każda następną.
--
Muzeum Armii Krajowej mieszczące się przy ulicy Wita Stwosza 12 jest oddalone o około 500m od dworca kolejowego lub autobusowego „Kraków Główny”, naprzeciw Galerii Krakowskiej. Koszt taksówki to około 10zł.
Wybierając się pieszo należy kierować się do ulicy Bosackiej, skręcić w lewo, przejść na drugą stronę ulicy Wita Stwosza ponowienie skręcić w lewo, dojść do drugiego ronda i wtedy po prawej stronie będzie Muzeum AK.
Dla osób zmotoryzowanych dostępny jest parking w cenie 5zł doba; proszę wydrukować kartę PARKING i umieścić za przednią szybą. Dostępny jest też parking Galerii Krakowskiej gdzie cena za pierwszą godzinę wynosi 0zł za drugą 2zł, a potem 4 zł za każda następną.
--
Raczej nie... Noc MuzeuówPaweł O. pisze:Witam.
Czy mogę wypełnić kartę zgłoszeniową w piątek wieczorem?
Pozdrawiam.
Paweł O.
Zgłoś sie przez internet
J.
Fotki mojego autorstwa, jakość średnia, ale starałem się w miarę uchwycić wszystko co dzisiaj widziałem na wystawie:
https://picasaweb.google.com/1140098621 ... AK20052012
https://picasaweb.google.com/1140098621 ... AK20052012
Przejechałem 300km, nie miałem gdzie spać i jak wrócić do domu, i nawet dyplomu nie dostałem. Do zobaczenia za rok, tym razem wrócę z tarczą a nie na niej:) Swoją droga bardzo fajna impreza, niezwykle podobała mi się lokalizacja, wystawione prace zapierały dech w piersiach, nic dodać nic ująć.
Pozdrawiam, Maciej:)