*[Relacja/Okręt] BISMARCK - A.Haliński. POWRÓT
Moderatorzy: laszlik, kartonwork, Tomasz D.
-
Widze, ze nie jestem jedyny, ktoremu ciezko idzie klejenie gdy tak cieplo i przyjamnie na dworze. Art ja tez zaczelem swojego Bismarcka. Nie porywam sie na Pana Halinskiego, ale walcze z tym z GPM. Mam nadzieje, ze juz niedlugo uraczysz nas zoltodziobow dalsza relacja, ktora pewnie dla wielu jest jak podrecznik ABC jak zbodowac przepiekny model. Pozdrawiam
cierpliwosc to skarb jakiego nie mozna kupic...
W budowie: Bf 109 E-4
zbudowane: Ju 87 d-3
Olo
W budowie: Bf 109 E-4
zbudowane: Ju 87 d-3
Olo
Żadne eee-tam, twoja relacja służy mi za wzór . Powrót po 20 latach okazał się nie taki straszny,co prawda nie będę tak szczegółowo budował Tirpitza jak szanowny kolega,ale galeria z budowy pomału powstaje.
Na razie jestem przy szkielecie,( a tak na marginesie wybrałem sposób uzupełnienia luk między wręgami zaprezentowany w tej relacji),jak bedzie czym się pochwalić, lub kogoś postraszyć to przedstawię kilka foto z budowy. Pozdrawiam serdecznie i cały czas śledzę .
Na razie jestem przy szkielecie,( a tak na marginesie wybrałem sposób uzupełnienia luk między wręgami zaprezentowany w tej relacji),jak bedzie czym się pochwalić, lub kogoś postraszyć to przedstawię kilka foto z budowy. Pozdrawiam serdecznie i cały czas śledzę .
Kiedy wyciągnęli z dna Bismarcka i go odrestaurowali, bo nie przypominam sobie takiego wydarzenia
Art to co robisz jest niesamowite, brak słów, nawet powiedzieć że to cudo to i tak mało.
Art to co robisz jest niesamowite, brak słów, nawet powiedzieć że to cudo to i tak mało.
Ukończone:
Plastik: Su-22M4 Fitter K; German Fuel Truck; B-17 Mephis Belle; Mil-Mi24A; Mil-Mi 24D, He-117 Greif;
Papier: pomnik Prypeć
Pozdrawiam Michał
Plastik: Su-22M4 Fitter K; German Fuel Truck; B-17 Mephis Belle; Mil-Mi24A; Mil-Mi 24D, He-117 Greif;
Papier: pomnik Prypeć
Pozdrawiam Michał