Holownik pełnomorski Granit / Bazalt [Relacja]
Moderator: kartonwork
Witaj Bartku. Jestem pod wrażeniem ilości pracy jaką wykonałeś w przy budowie tego holownika. Ja przechodząc na emeryturkę rozpocząłem budowę Santa Marii. Jak skończę to pójdę w Twoje ślady. Też chcę zbudować taki właśnie pływający statek. Chętnie skorzystam z podpowiedzi i rad. Gratuluję i pozdrawiam. Roman.
- Modelist Constructor
Granit
Witajcie
Widze ze relacja troszke utknela.
A moze ktos ma dojscia do osob pracujacych na tym holowniku. Fajnie ze stoi sobie na wisle w Gdansku i mozna porobic zdjecia ale moze mogliby wpuscic na poklad i porobic w srodku. Glownie sterowka itp i miesjca ktorych nie widac fotografujac z zewnatrz. Moze maja jakies dokumenty odnosnie wciagarek na dziobie i holowniczej itp. A moze ktos mam jakies zdjecia czesci podwodnej z czasu jakiegos remontu
Pozdr.
Widze ze relacja troszke utknela.
A moze ktos ma dojscia do osob pracujacych na tym holowniku. Fajnie ze stoi sobie na wisle w Gdansku i mozna porobic zdjecia ale moze mogliby wpuscic na poklad i porobic w srodku. Glownie sterowka itp i miesjca ktorych nie widac fotografujac z zewnatrz. Moze maja jakies dokumenty odnosnie wciagarek na dziobie i holowniczej itp. A moze ktos mam jakies zdjecia czesci podwodnej z czasu jakiegos remontu
Pozdr.