Piard i Gniot, czyli eksperymenty inżyniera Łysenki (by ZS)
Moderatorzy: laszlik, kartonwork, Tomasz D.
- Szydercza Gała
- x 169
- nocternity
W porządku – zaświecę.
Farby które stosujesz wyglądają jak z demobilu. Albo pactry przeterminowały Ci się na obczyźnie albo te z irlandzkiego zabawkowego po prostu nie robią...
Wyglądają tłusto i nienaturalnie…
A może to zwykła tęsknota za standardem? Sam nie wiem…
Z drugiej strony może po tym co odstawiłeś przy okazji Wariaga te dwa pierdy nie robią i nie zrobią wrażenia…
Może to też być tęsknota za wiosną – tak czy srak w lokalnej modelarni zapanowały marazm i zwątpienie…
Farby które stosujesz wyglądają jak z demobilu. Albo pactry przeterminowały Ci się na obczyźnie albo te z irlandzkiego zabawkowego po prostu nie robią...
Wyglądają tłusto i nienaturalnie…
A może to zwykła tęsknota za standardem? Sam nie wiem…
Z drugiej strony może po tym co odstawiłeś przy okazji Wariaga te dwa pierdy nie robią i nie zrobią wrażenia…
Może to też być tęsknota za wiosną – tak czy srak w lokalnej modelarni zapanowały marazm i zwątpienie…
- Szydercza Gała
- x 169
Następny ja nie wiem jak cos nie jest wielkim klamorem w stylu dwusmarka czy jajamota to juz zaraz jest be.... Ja tego tak nie widzę, poza tym jaki jest sens testowania nowych technologii na modelu który buduje sie 5 lat ? Pocieszę Cię jednak, jak i wszystkich Twoich stronników, następny będzie klamor ( może nie tak wielki jak jajamoto ) i to taki że opadną wam i ręce i spodnie
Świeci się nierównomiernie, bo jest walniete sidoluxem, nie ma to nic wspólnego z farbami, w dodatku miejscami robiłem poprawki farbami i nie dawałem już potem sido, wszystko bedzie wyglądało zupełnie inaczej po nałożeniu brudów i końnczącego matu.
W tej relacji też panuje marazm i zwtpienie, szczególnie moje w sens prowadzenia relacji wogóle
Świeci się nierównomiernie, bo jest walniete sidoluxem, nie ma to nic wspólnego z farbami, w dodatku miejscami robiłem poprawki farbami i nie dawałem już potem sido, wszystko bedzie wyglądało zupełnie inaczej po nałożeniu brudów i końnczącego matu.
W tej relacji też panuje marazm i zwtpienie, szczególnie moje w sens prowadzenia relacji wogóle
NUR FüR MASON!!!!!
ZŁO SQUAD
WSPÓŁZAWODNICTWO RACJONALIZATORSKIE- DŹWIGNIĄ POSTĘPU TECHNICZNEGO!
NIE OTWIERAM MINIATUREK !!!
ZŁO SQUAD
Gała jest gotowy jeszcze w depresję zimową nam wdepnąć, więc trzeba zluzować. Mimo, że te dwa, ten tego tam... ogryzki nie mają WYTYCZONYCH rozmiarów (nie mylić z wielkością ) dwu-smarków , to mają jednak w sobie to coś, niezaprzeczalnie
PS.
A czymże nasz Pułkownik chce zaskoczyć w nowym projekcie, bardzo to tajne jest? Może by wesprzeć i poprzeć...?
PS.
A czymże nasz Pułkownik chce zaskoczyć w nowym projekcie, bardzo to tajne jest? Może by wesprzeć i poprzeć...?
- Szydercza Gała
- x 169
TAJNE
Pułkownik stosuje w tym wypadku starą sprawdzoną metodę: najpierw strzelać, potem zadawać pytania
PS:Pułkownik zaprzecza również, jakoby Oscar Pistorius pracował dla Ochrany
Pułkownik stosuje w tym wypadku starą sprawdzoną metodę: najpierw strzelać, potem zadawać pytania
PS:Pułkownik zaprzecza również, jakoby Oscar Pistorius pracował dla Ochrany
NUR FüR MASON!!!!!
ZŁO SQUAD
ZŁO SQUAD
A dlaczego to wy Kolego Gała stosowaliście Sidolux w trakcie budowy ?
Do tego tak jakoś bez ładu składu. No może jakby malować całe podzespoły jako gotowce, ale tak ?
I nie marudzić mi tam o sensie bo was płk Mitrofanoff przepyta co mieliście na myśli.
Poza tym - ja wiem jakie to malizny są, a ci co nie wiedzą nigdy się nie dowiedzą.
Przy okazji: ponieważ dorobiłem się nowego stanowiska pracy w nowym lokalu - na honorowym miejscu ustawiłem dwa kadłuby ( kadłubki ) i się namyślam.
Do tego tak jakoś bez ładu składu. No może jakby malować całe podzespoły jako gotowce, ale tak ?
I nie marudzić mi tam o sensie bo was płk Mitrofanoff przepyta co mieliście na myśli.
Poza tym - ja wiem jakie to malizny są, a ci co nie wiedzą nigdy się nie dowiedzą.
Przy okazji: ponieważ dorobiłem się nowego stanowiska pracy w nowym lokalu - na honorowym miejscu ustawiłem dwa kadłuby ( kadłubki ) i się namyślam.
Tyle pięknych samolotów do sklejenia...
- Szydercza Gała
- x 169
Piotter a dlaczego nie ? Jak experyment to experyment, tak sobie sprawdzam różne heretyckie plastikowe teorie. On jest CAŁY walnięty sido, tylko w kilku miejscach, gdzie potrzebne bbyły jakies poprawki przy instalacji czegoś farba poszła jeszcze raz na sido i tam juz nie lakierowałem znowu JESZCZE, bo nie chciało mi sie rozkładać pistoleta. Tak więc różnicami w "błyszczeniu" nie należy zawracać sobie głowy.
Się juz nie namyślaj tylko DO ROBOTY, bo wyślę Ci Ciapka z kuzynem z Komodo, żeby Cię zachęcili
Się juz nie namyślaj tylko DO ROBOTY, bo wyślę Ci Ciapka z kuzynem z Komodo, żeby Cię zachęcili
NUR FüR MASON!!!!!
ZŁO SQUAD
ZŁO SQUAD
- Szydercza Gała
- x 169
No i moje krypy doczekały sie spzętu poszukiwawczo-sygnalizacyjnego. Gdyby teraz w nocy Pułkownikowi wypadła z kieszeni piersiówka, to mołojcy w mig oświetlą i odnajdą ( a nuż się podzieli )
Póki co cały ten sprzęt wygląda troche cukierkowo, szczególnie ganz neue alufelgi ale jak sie trochę popaskudzi, powinno byc lepiej. Pułkownik wysłał juz szpiegów do relacji kolejowych, coby podpatrzyli conieco
Póki co cały ten sprzęt wygląda troche cukierkowo, szczególnie ganz neue alufelgi ale jak sie trochę popaskudzi, powinno byc lepiej. Pułkownik wysłał juz szpiegów do relacji kolejowych, coby podpatrzyli conieco
Ostatnio zmieniony czw lip 06 2017, 18:58 przez Szydercza Gała, łącznie zmieniany 2 razy.
NUR FüR MASON!!!!!
ZŁO SQUAD
ZŁO SQUAD