Patrząc na Mi-6, to przebije go tylko rozebrany do naga Wellington.P.Boczarski pisze:W tym miejscu również należałoby zadać pytanie, co dalej?
Skoro budowa MI-6 zmierza ku końcowi, to z pewnością już powstaje chyba plan budowy kolejnego modelu?
Podzielisz się Andrzeju, co to będzie?
"Blaszki" niefototrawione
Moderatorzy: kartonwork, Tempest, Edmund_Nita
-
- x 58
Blaszki niefototrawione
W tym miejscu nie, bo to wątek o Mi-6 Gdy go skończę to, to założę nowy warsztat i wtedy dowiecie się co będzie następne. Na razie po prostu jeszcze nie jestem pewien, co będzie kolejnym projektem. Pomysłów mam kilka, ale...W tym miejscu również należałoby zadać pytanie, co dalej?
A póki co to fotka kolejnej odsłony „łopatologii stosowanej”. Niebieskie elementy czekają na polerowanie, a czarne na ślady eksploatacji.
Uwaga. Jakby ktoś miał wątpliwości odnośnie słynnego „zapuszczania na czarno” linii podziałów to taka informacja – pomiędzy każdym segmentem łopaty były specjalne gumowe wkładki, więc próbowałem te wkładki odwzorować, stąd na zdjęciu może być wrażenie "zapuszczania linii".
Gdy stajesz przed problemem, szukaj rozwiązania, a nie obejścia.
-
- x 58
Blaszki niefototrawione
Mi-6 dostał skrzydła:
-
- x 58
Blaszki niefototrawione
Nie zaglądałem do wątku, a tu takie wpisy. Odnośnie Young C. Park’a to... On jest klasą samą dla siebie. Nawet by mi do głowy nie przyszło, żeby próbować go naśladować, nie mówiąc już o konkurowaniu. Za dobrze znam swoje ograniczenia. A „pisanki” – Irimi dziękuję. Piękna rzecz. Zaiste koronkowa.
Ponieważ sporo detali mi teraz schnie, to żeby nie było gadania po próżnicy - taki mały eksperyment fotograficzny:
Ponieważ sporo detali mi teraz schnie, to żeby nie było gadania po próżnicy - taki mały eksperyment fotograficzny:
Ostatnio zmieniony czw kwie 04 2013, 21:35 przez Andrzej Ziober, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Dla mnie bomba!::)
Praktycznie, jak prawdziwy nocą na pasie startowym.
Z tym oświetleniem to wydaje się być super sprawa.
Podczas imprez modelarskich będzie świetnie zwracać uwagę na siebie cały model.
To oświetlenie wygląda bardzo realistycznie - jakby zapalony był reflektor, a nie jakaś ledowa dioda...
Pozdrawiam
Praktycznie, jak prawdziwy nocą na pasie startowym.
Z tym oświetleniem to wydaje się być super sprawa.
Podczas imprez modelarskich będzie świetnie zwracać uwagę na siebie cały model.
To oświetlenie wygląda bardzo realistycznie - jakby zapalony był reflektor, a nie jakaś ledowa dioda...
Pozdrawiam
"Jeżeli myślisz, że coś możesz lub czegoś nie możesz, za każdym razem masz rację." - Henry Ford