*[Galeria/Stateki ]M/S Emilia 1:100 projekt własny
Moderatorzy: laszlik, kartonwork, Tomasz D.
- Szydercza Gała
- x 169
- Szydercza Gała
- x 169
Eee nie było tak źle W paru miejscach miałem ochote zrobić Ci ZŁE KUKU, ale ogólnie stanałeś wysokości zadania
Swoja drogą Twoja polityka prowadzenia tych relacji na tylko Tamtym forum pozbawia mnie możliwości wtrącania Yntelygentnych komentarzy i porad, tudzież zdjęć włochatych małpiszonów
Swoja drogą Twoja polityka prowadzenia tych relacji na tylko Tamtym forum pozbawia mnie możliwości wtrącania Yntelygentnych komentarzy i porad, tudzież zdjęć włochatych małpiszonów
Ostatnio zmieniony pt kwie 26 2013, 0:23 przez Szydercza Gała, łącznie zmieniany 1 raz.
NUR FüR MASON!!!!!
ZŁO SQUAD
WSPÓŁZAWODNICTWO RACJONALIZATORSKIE- DŹWIGNIĄ POSTĘPU TECHNICZNEGO!
NIE OTWIERAM MINIATUREK !!!
ZŁO SQUAD
WSPÓŁZAWODNICTWO RACJONALIZATORSKIE- DŹWIGNIĄ POSTĘPU TECHNICZNEGO!
NIE OTWIERAM MINIATUREK !!!
No nic, nie jestem obeznany z twórcami modeli choć od kilku lat z ogromną przyjemnością oglądam to forum. Chciałem się tylko dowiedzieć jak to zostało zrobione, na szczęście pomiędzy zdaniami wyłowiłem, że chyba zostało to zaprojektowane na podstawie planów modelarskich we własnym zakresie. Może spróbuję podpatrzeć proces powstania na tym innym forum.
Cieszę się, że "Emilia" zostanie wydana (z góry dziękuję) w dużo lepszym opracowaniu, a gotowa surówka wygląda bardzo apetycznie
Na fotkach oryginału z "PM" widać przy wyjściu ze sterówki drewniany greting - może warto by go dodać po obu stronach?
Na fotkach oryginału z "PM" widać przy wyjściu ze sterówki drewniany greting - może warto by go dodać po obu stronach?
Moje modele: archiwum