*[Galeria/Czołg] Wróg u bram! Stalingradzki T-34/76 STZ
Moderatorzy: laszlik, kartonwork, Tomasz D.
*[Galeria/Czołg] Wróg u bram! Stalingradzki T-34/76 STZ
Mój ostatnio skończony model to T-34/76 z Answera.
Dosyć mocno zwalozyzowany i poprawiany do standardu z fabryki w Stalingradzie. Gąsienice z pojedynczych ogniw projektu Qnia, lekko zmodyfikowane, żeby były szersze – 550 mm. Malowany głównie farbami Vallejo, troszkę pigmentów i suchych pasteli. Do tego zabawa z farbami olejnymi dla plastyków. Efekt widać na zdjęciach.
Relacja prawie od początku jest na sąsiednim forum http://www.papermodels.pl/index.php?topic=11085.0
Pozdrawiam
Dosyć mocno zwalozyzowany i poprawiany do standardu z fabryki w Stalingradzie. Gąsienice z pojedynczych ogniw projektu Qnia, lekko zmodyfikowane, żeby były szersze – 550 mm. Malowany głównie farbami Vallejo, troszkę pigmentów i suchych pasteli. Do tego zabawa z farbami olejnymi dla plastyków. Efekt widać na zdjęciach.
Relacja prawie od początku jest na sąsiednim forum http://www.papermodels.pl/index.php?topic=11085.0
Pozdrawiam
Takie cudo wstawione sześć godzin temu i nikt nic nie pisze, no chyba towarzystwo przytkało Śledziłem twoją relację, to co zrobiłeś z tym modelem, to jak dla mnie najwyższa klasa. Wykonanie, przeróbki i to malowanie z brudzeniem - "siedzenie" urywa. Bardzo efektowna podstawka, bogata w detal, ale wyglądająca naturalnie i nie przeładowana. - Dla mnie BOMBA! Gratulacje!
Cześć,
model piękny a podstawka niesamowita. Szczerze gratuluję i zazdroszczę umiejętności.
Pozdrawiam Serdecznie
model piękny a podstawka niesamowita. Szczerze gratuluję i zazdroszczę umiejętności.
Pozdrawiam Serdecznie
Moje relacje:
www.kartonwork.pl/forum/viewtopic.php?t=(XXXXX)
UKOŃCZONE:
Przyczepa PN 1,5 (8691); Schienenwolf (15903); H.L. Hunley (12780); Katapulta (12916); T-24 (13216); TKW (14149); Kapliczka (14675); Ł-34
W BUDOWIE:
P. Kolei Wilanowskiej; BM-13 "Katiusza"
www.kartonwork.pl/forum/viewtopic.php?t=(XXXXX)
UKOŃCZONE:
Przyczepa PN 1,5 (8691); Schienenwolf (15903); H.L. Hunley (12780); Katapulta (12916); T-24 (13216); TKW (14149); Kapliczka (14675); Ł-34
W BUDOWIE:
P. Kolei Wilanowskiej; BM-13 "Katiusza"
- Krocionorzec
Ol49;Cid21;Od2;Px48;Coalbrookdale Loc. - R. Trevithicka; Tyn6 - modele ukończone.
W modelarstwie nie ma dróg na skróty. Może być albo dobrze, albo źle!!!
W modelarstwie nie ma dróg na skróty. Może być albo dobrze, albo źle!!!