*[Relacja/Okręt] BISMARCK - A.Haliński. POWRÓT
Moderatorzy: laszlik, kartonwork, Tomasz D.
Dzięki za ciepłe i dobre słowa.
Mam w planach, do kompletu, wykonanie HOODa.
Zbieram od pewnego czasu materiały, ale na razie są one skromne w porównaniu z BISem (mam Anatomię, jedno opracowanie broszurowe, głównie opisujące historię okrętu). Chodzi mi o detale. Nie wierzę, że angole przez te kilkadziesiąt lat pływania nie pozdjęciowali wyposażenia okrętu. Trzeba szukać dalej.
Więc przy okazji zwracam się o pomoc w tej materii.
Mam w planach, do kompletu, wykonanie HOODa.
Zbieram od pewnego czasu materiały, ale na razie są one skromne w porównaniu z BISem (mam Anatomię, jedno opracowanie broszurowe, głównie opisujące historię okrętu). Chodzi mi o detale. Nie wierzę, że angole przez te kilkadziesiąt lat pływania nie pozdjęciowali wyposażenia okrętu. Trzeba szukać dalej.
Więc przy okazji zwracam się o pomoc w tej materii.
Witaj Art
Moje gratulacje i ogromny szacunek. Nigdy nie spotkałem się z takim modelem. Słowo dane swego czasu podtrzymuję i pamiętam dlaczego czekałeś z podsumowaniem do maja. To wyjątkowe modelarstwo!!!
Pozdrawiam
Moje gratulacje i ogromny szacunek. Nigdy nie spotkałem się z takim modelem. Słowo dane swego czasu podtrzymuję i pamiętam dlaczego czekałeś z podsumowaniem do maja. To wyjątkowe modelarstwo!!!
Pozdrawiam
Ol49;Cid21;Od2;Px48;Coalbrookdale Loc. - R. Trevithicka; Tyn6 - modele ukończone.
W modelarstwie nie ma dróg na skróty. Może być albo dobrze, albo źle!!!
W modelarstwie nie ma dróg na skróty. Może być albo dobrze, albo źle!!!
-
- Przemek W.
- x 7
Rzeczywiście smutno będzie bez Twojej relacji. Od trzech lat codzienny kontakt z komputerem zaczynałem od wizyty u Ciebie. Ale już dzisiaj cieszę się na Hooda. Jeszce raz gratuluję Art efektu. A pomysł Roberta1966 bardzo fajny, myślę, że powodzenie zapewnione. Przyjmując, że Hooda, podobnie jak Bismarcka zaczniesz w styczniu, i zakładając podobny okres budowy, to 24 maja 2017 - w rocznicę zatopienia - doczekamy się wodowania. Tobie życzę powodzenia a nam wszystkim przyjemności podglądania.