Dawno nic nie wrzucałem to wrzucę Jako że oficjalnie Microsoft już nie kontynuuje prac nad swoim windowsem ja postanowiłem popracować nad moim windowsem i to obrotowym
Witaj draccus,
Kagero wydaje książki z renderami 3D różnych znanych okrętów. Nie zastanawiałeś się nad czymś takim jak wydanie w formie papierowej Twojej pracy?
Przypuszczam, że byłoby wielu chętnych na taką pozycję.
Pozdrawiam
Mirek
Myślę, że w realu mamy wystarczającą ilość rywalizacji i pogoni za wszystkim. Spędźmy tutaj czas miło na pogawędkach o tym co robimy.
Mirku w sumie nie myślałem o tym żeby coś takiego zrobić.
W pewnym sensie byłby to ciekawy poradnik dla modelarzy przy budowie modelu. Taki był zamysł tej relacji. Może po ukończeniu parowozu będzie trzeba pomyśleć o tym
Już rok odkładam z kieszonkowych na nową wędkę ale coś mi mówi że chyba się skuszę na zakup wydania tego parowozu. Twoja praca draccus nie pójdzie na marne i pomoże niejednemu z zapaleńców modelarstwa kolejowego w spróbowaniu swoich sił nad tym modelem.Nie każdy ma dostęp do prawdziwego eksponatu ,więc to będzie jak znalazł .Owocnej pracy nad tym projektem .
Dziś skromnie na swoje miejsce lądują osłony okienne przeciwwiatrowe
Dzięki Janusz za słowa motywacji. Życie to sztuka wyboru czasem ciężko wybrać pomiędzy dwoma hobby Ja pewnie tez zakupię wycinankę ale teraz już wiem że to nie będzie chudy zeszyt . Projektowany egzemplarz stoi w Skierniewicach także zapraszam.