Witam.
"Przyglądaczem" forumowym jestem chyba dobrych 5 lat. Jako że cały czas czerpię z Waszych doświadczeń i staram się je kopiować czas pokazać co wychodzi z tego "czerpania".
Ostatni mój model, to włoski pancernik Vittorio Veneto. Model powstał poprzez pomniejszenie wycinanki z Małego Modelarza. Został przeze mnie ciut uzupełniony aczkolwiek bez wnikliwej kwerendy i pewnie zgodności. Paru rzeczy (kształt wież średniej plot) nie chciało imi się rpzerabiać, paru innych nie wychwyciłem.
Generalnie model klejony dla przyjemności klejenia i to mi dostarczył.
Czy wy będziecie mieli przyjemność oglądania, możecie się rpzekonać.
Zawsze mówię; uważać na makro, w nim tylko owady są fotogeniczne :-)
Nie wiem dlaczego jedna fota wyszła mi taka wielka
Pzdr
[G] Vittorio Venetto 1:600, Mały Modelarza
Moderatorzy: laszlik, kartonwork, Tomasz D.
Piękny model, zważywszy na jego mikro skalę. Mnie tam niedoskonałości aparatu nie przeszkadzają! Domyślam się, że patrząc na statek gołym okiem jest idealny i równy. Mnie również ogromną przyjemność sprawia oglądanie prac na tym forum dlatego żałuję, że nie mogłem przyglądać się Twojej robocie. Ile czasu Ci zajęła? Wolałbym obejrzeć relację wykonania tego modelu z oryginalnego kartonu w standardzie ale to już mój osobisty odpał:)
Gratuluję, bardzo ładny okręt wyszedł.
Gratuluję, bardzo ładny okręt wyszedł.
Wow! Szacun za skalę i za wykonanie. Piękne maleństwo. Naprawdę kupa świetnej roboty. Rewelacja.
Pozdrawiam serdecznie.
Pozdrawiam serdecznie.
Moje relacje:
www.kartonwork.pl/forum/viewtopic.php?t=(XXXXX)
UKOŃCZONE:
Przyczepa PN 1,5 (8691); Schienenwolf (15903); H.L. Hunley (12780); Katapulta (12916); T-24 (13216); TKW (14149); Kapliczka (14675); Ł-34
W BUDOWIE:
P. Kolei Wilanowskiej; BM-13 "Katiusza"
www.kartonwork.pl/forum/viewtopic.php?t=(XXXXX)
UKOŃCZONE:
Przyczepa PN 1,5 (8691); Schienenwolf (15903); H.L. Hunley (12780); Katapulta (12916); T-24 (13216); TKW (14149); Kapliczka (14675); Ł-34
W BUDOWIE:
P. Kolei Wilanowskiej; BM-13 "Katiusza"
Znakomity modelik! Robi wrażenie! Taki dokładny i to w takiej skali!!
Pozdr
Piotr
Pozdr
Piotr
Diament powstaje w wysokiej temperaturze
i wysokim ciśnieniu ;)
-------------------------------------------------
ORP Piorun (422) 1:50 R/C ORP Groźny (351) 1:50 R/C Kuter KP-174 1:50 R/C
ORP Sokół (294) 1:100 Kuter rakietowy projektu 183R "Komar" 1:100
i wysokim ciśnieniu ;)
-------------------------------------------------
ORP Piorun (422) 1:50 R/C ORP Groźny (351) 1:50 R/C Kuter KP-174 1:50 R/C