*[Relacja/Samochód] Jelcz 272 MEX - MPK Łódź
Moderatorzy: laszlik, kartonwork, Tomasz D.
Model z rodzaju wszystkomających, jest w nim pięknie wypracowany detal, czyste malowanie, nieprzesadzony "brudzing" a przede wszystkim jest w nim część duszy Jacoba , no co przez trzy lata trochę chyba wsiąkło w karton.
SZACUN.
SZACUN.
Tyma - Kompletnie się na tym nie znam, więc chętnie się tym zajmę. - dobrze tutaj pasuje.
Pozdrawiam
Paweł
ORP Żubr,Wodnik,Pruski Parowóz T3,Ls410D
Pozdrawiam
Paweł
ORP Żubr,Wodnik,Pruski Parowóz T3,Ls410D
Cześć
Na wstępie chylę czoła przed pracą, jaką wykonałeś i efektem końcowym, model marzenie a to, co towarzyszyło mu w tle (warsztat) to totalne pozytywne szaleństwo. Naprawdę należy pogratulować wytrwałości i konsekwencji.
Mimo, że w Twojej relacji ani razu nie pojawił się mój wpis to oglądałem wszystko od samego początku do końca klikając zdjęcia po kilka razy, wielu moich znajomych niezwiązanych z modelarstwem również obejrzało to, co wyprawiałeś bo reklamowałem im modelarstwo poprzez Twoją relację.
Sam model swego rodzaju sentymentalny, mieszkam w Łodzi mam jakieś 100 metrów do przystanku gdzie stawała Fka, co ciekawe stojąc na tym przystanku i mając wiatę za sobą widzimy wieżowce niemal jak na Twoich zdjęciach.
Rany wykonanie kosmos GRATULUJĘ i liczę na kolejną relację.
Pozdro
Na wstępie chylę czoła przed pracą, jaką wykonałeś i efektem końcowym, model marzenie a to, co towarzyszyło mu w tle (warsztat) to totalne pozytywne szaleństwo. Naprawdę należy pogratulować wytrwałości i konsekwencji.
Mimo, że w Twojej relacji ani razu nie pojawił się mój wpis to oglądałem wszystko od samego początku do końca klikając zdjęcia po kilka razy, wielu moich znajomych niezwiązanych z modelarstwem również obejrzało to, co wyprawiałeś bo reklamowałem im modelarstwo poprzez Twoją relację.
Sam model swego rodzaju sentymentalny, mieszkam w Łodzi mam jakieś 100 metrów do przystanku gdzie stawała Fka, co ciekawe stojąc na tym przystanku i mając wiatę za sobą widzimy wieżowce niemal jak na Twoich zdjęciach.
Rany wykonanie kosmos GRATULUJĘ i liczę na kolejną relację.
Pozdro
Jacob, po prostu jeden wielki szacun
Gdyby ktoś mi powiedział, że mógłbym wziąć sobie jedną część z Twojego
modelu dla siebie to siedziałbym pewnie tyle czasu, ile Ty go kleiłeś i nie
mógłbym się zdecydować, bo to jest normalnie cud, miód i orzeszki co
wyrzeźbiłeś Mam cichą nadzieję, że nie pozostawisz warzywka samego
i korniszonka na doczepkę dorobisz kiedyś
Gdyby ktoś mi powiedział, że mógłbym wziąć sobie jedną część z Twojego
modelu dla siebie to siedziałbym pewnie tyle czasu, ile Ty go kleiłeś i nie
mógłbym się zdecydować, bo to jest normalnie cud, miód i orzeszki co
wyrzeźbiłeś Mam cichą nadzieję, że nie pozostawisz warzywka samego
i korniszonka na doczepkę dorobisz kiedyś
Piękny model, piękne zdjęcia! Ta sesja w terenie jest niesamowita! A te trzy lata, to minęły jak z bicza trzasnął!
Manufaktura Modelarska
Akcesoria do modeli kolejowych 1:25, 1:45 http://www.mariomodelario.eu
Nity, śruby, nakrętki, wydruki 3D
Akcesoria do modeli kolejowych 1:25, 1:45 http://www.mariomodelario.eu
Nity, śruby, nakrętki, wydruki 3D
Mistrzostwo jacob!!!
Zarówno model jak i zdjęcia w terenie robią przeogromne wrażenie i całość wygląda niesamowicie... oj, wieeeelu by się nabrało, że to zdjęcia prawdziwego pojazdu. Rewelacja jacob. Ogromne gratulacje
Pozdrawiam Serdecznie
Zarówno model jak i zdjęcia w terenie robią przeogromne wrażenie i całość wygląda niesamowicie... oj, wieeeelu by się nabrało, że to zdjęcia prawdziwego pojazdu. Rewelacja jacob. Ogromne gratulacje
Pozdrawiam Serdecznie
Moje relacje:
www.kartonwork.pl/forum/viewtopic.php?t=(XXXXX)
UKOŃCZONE:
Przyczepa PN 1,5 (8691); Schienenwolf (15903); H.L. Hunley (12780); Katapulta (12916); T-24 (13216); TKW (14149); Kapliczka (14675); Ł-34
W BUDOWIE:
P. Kolei Wilanowskiej; BM-13 "Katiusza"
www.kartonwork.pl/forum/viewtopic.php?t=(XXXXX)
UKOŃCZONE:
Przyczepa PN 1,5 (8691); Schienenwolf (15903); H.L. Hunley (12780); Katapulta (12916); T-24 (13216); TKW (14149); Kapliczka (14675); Ł-34
W BUDOWIE:
P. Kolei Wilanowskiej; BM-13 "Katiusza"