*[Relacja/Samochód] Jelcz 272 MEX - MPK Łódź
Moderatorzy: Tomasz D., laszlik, kartonwork
- Marcintosh
- x 8
- Szydercza Gała
- x 169
-
Super Panie kolego... trochę przysnąłem i jakoś nie spostrzegłem końca relacji. Model zdjęcia i sposób prowadzenia relacji moim zdaniem pierwszorzędny... już to słyszałeś (czytałeś) więc więcej nie pisze.
Prawie identyczne wiaty naprzystankowe (nadgryzione zębem czasu i modernizacji) są jeszcze dostępne dla zwiedzających w Lublinie na dworcu głównym PKS (pod zamkiem) i zapewne w wielu innych polskich miastach.
Prawie identyczne wiaty naprzystankowe (nadgryzione zębem czasu i modernizacji) są jeszcze dostępne dla zwiedzających w Lublinie na dworcu głównym PKS (pod zamkiem) i zapewne w wielu innych polskich miastach.
Cześć.
Raz jeszcze chciałbym Wam wszystkim podziękować za tak solidną dawkę pozytywnych reakcji na to autobusowo-warsztatowe zamieszanie. Nie mógłbym sobie wyobrazić lepszego przyjęcia swojej pracy nad to, które mi zgotowaliście. Niewątpliwie gdyby nie to Forum, ten model pewnie by nigdy nie powstał lub nie zostałby ukończony. Gracias! Do następnego modelu!
Raz jeszcze chciałbym Wam wszystkim podziękować za tak solidną dawkę pozytywnych reakcji na to autobusowo-warsztatowe zamieszanie. Nie mógłbym sobie wyobrazić lepszego przyjęcia swojej pracy nad to, które mi zgotowaliście. Niewątpliwie gdyby nie to Forum, ten model pewnie by nigdy nie powstał lub nie zostałby ukończony. Gracias! Do następnego modelu!
-
- x 1
Nie wiem co powiedzieć , wszak model urywa cztery litery i zrywa śmigło .
Doskonale zbudowany , ze smakiem złederingowany . Z ogromną przyjemnością ogląda się zdjęcia . Zresztą - od samego początku Twojego warsztatu miałem czutkę , że będzie to przepiękna miniatura .
Model genialny , a Ty jesteś naprawdę wybitnym modelarzem !
Doskonale zbudowany , ze smakiem złederingowany . Z ogromną przyjemnością ogląda się zdjęcia . Zresztą - od samego początku Twojego warsztatu miałem czutkę , że będzie to przepiękna miniatura .
Model genialny , a Ty jesteś naprawdę wybitnym modelarzem !
Miałem już tu nic nie pisać, ale mnie Grzegorzu sprowokowałeś . Bardzo cenię sobie Twoją opinię o staranności i łederingu wszak Ty prawdziwe cuda czynisz ze swoimi modelami. Ale z tą moją wybitnością to pojechałeś . To w zasadzie dopiero mój pierwszy model, który można by powiedzieć "wyszedł" i to w malowanym kartonowym scratchu. Zupełnie nie poczuwam się do bycia wybitnym na tym polu, raczej dalej muszę pracować nad własnym warsztatem i co nie co skleić. Zatem będę Ciebie i innych podglądał i uczył się dalej. Niemniej jednak cieszę się po maksie , że tak bardzo MEX się podoba.