No i przyszedł oczekiwany koniec relacji, kto ciekaw efektu końcowego to zapraszam na http://youtu.be/6vBWIVDUuZ4
a tak wygląda model z podświetleniem (wygląd do 2005 roku) na końcu relacji zdjęcia wg wyglądu z dnia dzisiejszego
Zapraszam do krytykowania, bo zapewne znajdziecie jakieś błędy godne potępienia, a może nie
[Relacja/Galeria] Baranów Sandomierski z GPM 1:150
Moderatorzy: kartonwork, Rafal N.
Poprawka, poprawka
Odwiedziłem osobiście Baranów Sandomierski i w związku z tym musiałem poprawić swój model, a dokładniej dach nad klatką schodową
tak wygląda w rzeczywistości i to jest wygląd historyczny jak mi powiedziała pani przewodnik
przerobiłem też przejście pod schodami, tak to wygląda w rzeczywistości
jak widać nie ma tu żadnej bramy jak w opracowaniu, jest tylko przejście prowadzące do bramy wejściowej
no i tak to wygląda u mnie po przerobieniu
jeśli ktoś jest zapalonym turystą jak ja, to polecam to miejsce, no i przy okazji odwiedziliśmy Sandomierz, piękne miasto z przebogatą historią
Pewne jest jedno nie należy kupować planów wydanych przed 2012 rokiem, bo są nie dopracowane niedbale wydane.
Pozdrawiam
Odwiedziłem osobiście Baranów Sandomierski i w związku z tym musiałem poprawić swój model, a dokładniej dach nad klatką schodową
tak wygląda w rzeczywistości i to jest wygląd historyczny jak mi powiedziała pani przewodnik
przerobiłem też przejście pod schodami, tak to wygląda w rzeczywistości
jak widać nie ma tu żadnej bramy jak w opracowaniu, jest tylko przejście prowadzące do bramy wejściowej
no i tak to wygląda u mnie po przerobieniu
jeśli ktoś jest zapalonym turystą jak ja, to polecam to miejsce, no i przy okazji odwiedziliśmy Sandomierz, piękne miasto z przebogatą historią
Pewne jest jedno nie należy kupować planów wydanych przed 2012 rokiem, bo są nie dopracowane niedbale wydane.
Pozdrawiam
Pozdrawiam kartoniarzy.