"Blaszki" niefototrawione
Moderatorzy: kartonwork, Tempest, Edmund_Nita
-
- x 58
blaszki niefototrawione
Kolejny start Mi-6. Tym razem Anglia – 12 kwietnia, Shropshire Model Show. Miejsce imprezy „klimatyczne” dla modelarzy lotniczych, bo to RAF Museum w Cosford. Impreza typowo angielska, czyli ogromna liczba modeli na wystawie klubów i tzw. S.I.G (Special Interest Group) z całej GB (dziesiątki stołów z modelami wypełniły wszystkie trzy hangary muzeum) i konkurs tylko tych, którzy mają nadzieje na wygranie. Więc i ja spróbowałem jakie mam szanse w tym towarzystwie. Po zapoznaniu się z tym co zaprezentowali „przeciwnicy”, w mojej klasie (Aircraft 1:72) raczej miałem nadzieję na zwycięstwo. I tak się stało. Mi-6 zdobył Class Winner. Ale najcenniejszą nagrodą był oczywiście Best in show, który jest rozgrywany jako Ian Allison Memorial Trophy. W tym roku ta nagroda przypadła Mi-6 i przyjechała do Polski.
Gdy stajesz przed problemem, szukaj rozwiązania, a nie obejścia.
Panie Andrzeju z jakże nienasyconą przyjemnością oglądałem powstawanie tego modelu. Teraz z jeszcze większą przyjemnością oglądam efekty pana pracy, które nie tylko mnie powaliły na kolana. Życzę kolejnych sukcesów z tym, oraz każdym kolejnym modelem.
Żywię ogromną nadzieję, że dane nam będzie oglądać kolejny serial pt. "perfekcyjne narodziny" bez względu na wybrany przez pana temat.
Pozdrawiam Adam
Żywię ogromną nadzieję, że dane nam będzie oglądać kolejny serial pt. "perfekcyjne narodziny" bez względu na wybrany przez pana temat.
Pozdrawiam Adam
-
- x 58
Re: "Blaszki" niefototrawione
Znowu Mi-6 „poleciał za wielką wodę”. Tym razem „wylądował” w stolicy Kanady, gdzie 26 września miał miejsce organizowany przez IPMS Ottawa konkurs CapCon 2015. Zdobyte kanadyjskie nagrody to: 1 miejsce w klasie śmigłowców, Best aircraft, People’s choice i najważniejsza nagroda konkursu - Best in show.
Gdy stajesz przed problemem, szukaj rozwiązania, a nie obejścia.
Re: RE: Re:
Polak potrafi! Gratulacje!Andrzej Ziober pisze:Znowu Mi-6 „poleciał za wielką wodę”. Tym razem „wylądował” w stolicy Kanady, gdzie 26 września miał miejsce organizowany przez IPMS Ottawa konkurs CapCon 2015. Zdobyte kanadyjskie nagrody to: 1 miejsce w klasie śmigłowców, Best aircraft, People’s choice i najważniejsza nagroda konkursu - Best in show.
Widzę ,że mało kto kwapi się pogratulować Andrzejowi sukcesu....Brak nam pozytywnych dokonań w wykonaniu polaków za granicą.Niezawodzą tylko sportowcy uprawiający różne dyscypliny,przywożący medale- Ale są i tacy modelarze przez duże "M" jak Andrzej.Tym bardziej animozje trzeba pozostawić na boku.....on reprezentuje NAS WSZYSTKICH-zatem gratuluję poczwórnego wyróżnienia.Takie sukcesy na Zachodzie to nie przypadek....
Ostatnio zmieniony śr wrz 30 2015, 21:01 przez Kazik.R, łącznie zmieniany 1 raz.
bo większość zatkało
Wysłane z mojego LG-D855 przy użyciu Tapatalka
Wysłane z mojego LG-D855 przy użyciu Tapatalka
Hehe, bo tu sami małomówni są.
Oczywiście, że gratuluje sukcesu.
Mistrzowski model musi zbierać tytuły jak Lewandowski bramki.
Ciekawy jestem czy i nad czym Andrzej teraz pracuje
pzdr Grzegorz
Oczywiście, że gratuluje sukcesu.
Mistrzowski model musi zbierać tytuły jak Lewandowski bramki.
Ciekawy jestem czy i nad czym Andrzej teraz pracuje
pzdr Grzegorz
pzdr Grzegorz
ZŁO SQUAD
ZŁO SQUAD
- greatgonzo
- x 12
Raczej nie odwiesił nożyka na kołku ;).
Jak zwykle mistrz! Jakże tu się nie cieszyć? Jakże nie gratulować?
Przy okazji, Kaziu, pozdrowionka!
Jak zwykle mistrz! Jakże tu się nie cieszyć? Jakże nie gratulować?
Przy okazji, Kaziu, pozdrowionka!