Takiego siurka zmajstrowałem ostatnio. Poza Revellem jest zestaw Griffon Hobby do niego dedykowany. Bz tego zestawu w zasadzie model jest dosyć biedny. Helmuty to figurki Preisera, nie mające nic wspólnego z marynarką wojenną
Na koniec dwie słitfocie ze starszym karłowatym bratem, akurat przechodzącym okresowy przegląd w tej samej stoczni :szczerbol:
Skończyłem, możecie jeździć jak na burej kobyle, Pułkownik Mitrofanow dał dyspensę
WIELKIE JOŁ
Niemiecki okręt podwodny U-201, 1:144, Revell
Moderatorzy: kartonwork, Tempest, Edmund_Nita
- Szydercza Gała
- x 175
Niemiecki okręt podwodny U-201, 1:144, Revell
Ostatnio zmieniony czw lip 06 2017, 13:08 przez Szydercza Gała, łącznie zmieniany 1 raz.
NUR FüR MASON!!!!!
ZŁO SQUAD
WSPÓŁZAWODNICTWO RACJONALIZATORSKIE- DŹWIGNIĄ POSTĘPU TECHNICZNEGO!
NIE OTWIERAM MINIATUREK !!!
ZŁO SQUAD
WSPÓŁZAWODNICTWO RACJONALIZATORSKIE- DŹWIGNIĄ POSTĘPU TECHNICZNEGO!
NIE OTWIERAM MINIATUREK !!!
No, no Szyderczy, przepiekutaśnie zmajstrowałeś i zmalowałeś ten batyskaf. Bardzo się podoba. Level rośnie jak dług publiczny
Śledziłem relację z niecierpliwością oczekując kolejnego odcinka. Minus, że miała mniej odcinków niż Moda na sukces.
Drugi minus to te kawałki kijów od mopa, na których stoi podłódka. No ale o gustach podobno się nie dyskutuje
Dyspensa dyspensą, trzeba być ostrożnym.
Pzdr Grzegorz
Śledziłem relację z niecierpliwością oczekując kolejnego odcinka. Minus, że miała mniej odcinków niż Moda na sukces.
Drugi minus to te kawałki kijów od mopa, na których stoi podłódka. No ale o gustach podobno się nie dyskutuje
Dyspensa dyspensą, trzeba być ostrożnym.
Pzdr Grzegorz
Re: Niemiecki okręt podwodny U-201, 1:144, Revell
Coś pięknego i zrobiny z finezją....tylko pogratulować.U mnie leży taki sam-ale wykona go ktoś inny.....he,he,he.Będzie miał się na czym wzorować!!!