[relacja] Jak-1b (Kartonowy Arsenał 1/2007)
Moderatorzy: laszlik, kartonwork, Tomasz D.
Przykleiłem łączenia skrzydeł z kadłubem. Jestem zadowolony z efektu mojej pracy (2,5 roku nie ruszałem kartonu), natomiast nie podoba mi się kształt tych owiewek - powinny być bardziej wgłębione z przodu. Gdyby jednak bardziej je wgiąć, nie pasowałyby do linii na kadłubie i skrzydłach (i tak wylazły mi te czarne linie w niektórych miejscach - będą jeszcze retuszowane). Kształt cz. 28a musiałem skorygować.
Zdjęcia jeszcze przed ostatecznych retuszem, który będę robił na końcu budowy. Wystające krawędzie wnęk podwozia zostaną oczywiście odcięte. Przepraszam za nie najlepszą jakość zdjęć, wcięło mi gdzieś mocowanie do statywu i musiałem improwizować. Tło z kolei uległo degradacji, muszę kupić sobie nowe. ;) I wyczyścić matrycę. :P
Zdjęcia jeszcze przed ostatecznych retuszem, który będę robił na końcu budowy. Wystające krawędzie wnęk podwozia zostaną oczywiście odcięte. Przepraszam za nie najlepszą jakość zdjęć, wcięło mi gdzieś mocowanie do statywu i musiałem improwizować. Tło z kolei uległo degradacji, muszę kupić sobie nowe. ;) I wyczyścić matrycę. :P
Re: [relacja] Jak-1b (Kartonowy Arsenał 1/2007)
Postanowiłem sobie, że odkopię ten wątek.
Ruszyło się coś z Jaczkiem, bo naprawdę mi się podoba. Jak nie chcesz go skończyć, to z chęcią dokończę. Hhehe
Ruszyło się coś z Jaczkiem, bo naprawdę mi się podoba. Jak nie chcesz go skończyć, to z chęcią dokończę. Hhehe
To już znalazłeś sobie nowa pracę?
Mam nadzieję, że nie będziesz zaśmiecał tego zacnego wątku jęczeniem nad swoim losem.
Mam nadzieję, że nie będziesz zaśmiecał tego zacnego wątku jęczeniem nad swoim losem.
-Dziadku, ruskie w kosmos poleciały!
-Wszystkie?
-Nie, dwóch tylko.
-To co mi d... zawracasz!?
ZŁO SQUAD
-Wszystkie?
-Nie, dwóch tylko.
-To co mi d... zawracasz!?
ZŁO SQUAD
Fajnie , że wracasz do budowy modelu wychodzi świetnie. Podglądam dalej . Pozdrawiam.