IS-3
Moderatorzy: laszlik, kartonwork, Tomasz D.
Re: IS-3
Cześć,
dawno nie pisałem, ale przez cały ten czas, działy się gąsienice. Ponad rok roboty, przynajmniej godzinę dziennie. Jeszcze tylko zostało zrobić około 200 sworzni, i juz będzie można ruszyć dalej. Spód pojazdu jest pomalowany, i teraz wygląda jak poniżej:
to co widać na zdjęciach juz jest przyklejone. Został jeszcze zbierak blota:
koła, koła napędowe (to wszystko już jest, i sie maluje), no i gąsienice, i zabieram się za górę pojazdu. Po montażu gąsienic, mam nadzieję że już pójdzie szybko wszystko.
Pozdrowionka
dawno nie pisałem, ale przez cały ten czas, działy się gąsienice. Ponad rok roboty, przynajmniej godzinę dziennie. Jeszcze tylko zostało zrobić około 200 sworzni, i juz będzie można ruszyć dalej. Spód pojazdu jest pomalowany, i teraz wygląda jak poniżej:
to co widać na zdjęciach juz jest przyklejone. Został jeszcze zbierak blota:
koła, koła napędowe (to wszystko już jest, i sie maluje), no i gąsienice, i zabieram się za górę pojazdu. Po montażu gąsienic, mam nadzieję że już pójdzie szybko wszystko.
Pozdrowionka
Wow świetna precyzyjna modelarska robota. Faktycznie niektóre zdjęcia jak to Tomasz zauważył wyglądają jak rendery
Będziesz go brudził czy zostawiasz takiego czyściocha
Będziesz go brudził czy zostawiasz takiego czyściocha
Czesć,
nie będę go brudził, bo nie umiem :-(((( I nie mam się od kogo nauczyć.
W zalożeniu model miał przedstawiać pojazd który właśnie zjechal z taśmy, i ktoś nim tylko przejechal na parking przed Polmozbytem czy gdzie sie tam takie czołgi kupowalo :-)
nie będę go brudził, bo nie umiem :-(((( I nie mam się od kogo nauczyć.
W zalożeniu model miał przedstawiać pojazd który właśnie zjechal z taśmy, i ktoś nim tylko przejechal na parking przed Polmozbytem czy gdzie sie tam takie czołgi kupowalo :-)