Miniaturki w żarówkach (byłych)
Moderatorzy: kartonwork, Rafal N.
Re: Miniaturki w żarówkach (byłych)
Przyszła mi jeszcze myśl. Myślałeś by wstawić wewnątrz oświetlenie? Dioda malutka led nawet zasilana z 230v.
Wysłane z mojego GT-I9100 przy użyciu Tapatalka
-
- x 2
Szczerze mówiąc większościowym materiałem jest papier zeszytowy. Jeśli zaś chodzi o klej; WIKOL do sklejania, POXIPOL do przyklejania zrobionej miniaturki do szkła. Zabawa przednia - polecam.
Spróbuję tylko skończę Dar Pomorza:) wczoraj zacząłem. Przez tyle lat jak wyrzucałem każdą zużytą żarówkę myślałem ze może model jakiś wsadzić do środka, nawet wczoraj 2 poszły w kosz. Papier zeszytowy to masz na myśli okładki zeszytu czy kartki wewnątrz?
-
- x 2
Kartki w kratkę, klejone wikolem lub tytanem. Można zrobić wszystko, co się chce. Zrobiłem fotel z lampą. Po naciśnięciu guzika - zapala się lampa.
Pomysł ciekawy, wykonanie niesamowite Nigdy nie podejmowałem się takich pomysłów, a zawsze mnie ciekawiły. Musze spróbować w końcu
Koniecznie zaglądajcie na ten blog! http://pieknepiersi.net.pl/
-
- x 2
Używam zawsze tych samych; Wikolu do sklejania papieru oraz przezroczystego 10 min. kleju Poxipol do przyklejania wewnątrz miniaturki do szkła. To są chyba zdjęcia makro, bo moje żarówki niezbyt często mają średnicę bańki większą, niż 6, czasem 7 cm.
Genialne. Muszę to kiedyś pomału wykonać. Zawsze mnie ciekawiło jak można umieścić np. statek w butelce.
Pozdrawiam!
-
- x 2
Pewnie że zainteresuje.
A model parowoziku bardzo mi się podoba choć ze względu na wadę wzroku za wiele bym pewnie oglądając sam model a nie zdjęcia nie widział
A model parowoziku bardzo mi się podoba choć ze względu na wadę wzroku za wiele bym pewnie oglądając sam model a nie zdjęcia nie widział
Rób, rób, rób... i dużo zdjęć proszę i bez miniaturek... ;)
Ja wracam do roboty mojego modelu w żarówce...
viewtopic.php?f=1&t=18417
Pięknie to robisz...
Ja wracam do roboty mojego modelu w żarówce...
viewtopic.php?f=1&t=18417
Pięknie to robisz...
Miniaturki -> full