[R] Parowóz Okz32 1:25 /ANSWER
Moderatorzy: laszlik, kartonwork, Tomasz D.
Re: [R] Parowóz Okz32 1:25 /ANSWER
Kurde nastepną razą mogę nie utrzymać zwieraczy ze szczęścia i wrażenia. Co prawda różnimy się znacznie technikami malarskimi, ale Twoje dzieło to skarbnica jeśli chodzi o detale. Kolekcjonuję te fotki i będą jak znalazł przy budowie mojej "Królowej Karpat". Szkoda że sporo tej pracy będzie przysłonięte skrzyniami wodnymi...
Pozdrowienia z Czech
----------------------
Dumny właściciel portalu: Kartonowa Kolej
Dumny członek grupy: Bielska Strefa Modelarska
----------------------
Dumny właściciel portalu: Kartonowa Kolej
Dumny członek grupy: Bielska Strefa Modelarska
@Viking_BB zgadza się że większość detali tego loka będzie nie widoczne co nie zwalnia mnie od ich ignorowania A jeśli choć trochę moja relacja pomoże Tobie w przyszłości w budowie tego loka to taki był mój cel pośrednio.
Inżektor ;)
Tu sobie zerknij Smoczek -
inżektor
inżektor
Witam.
@Robercie THX za fachowe nazewnictwo (będę pamiętał)
@draccus zaraz po wstawieniu fotki z inżektorem pomyślałem o Twoim relacji 3D
Ale do rzeczy, zabrałem się za zawory, dokleiłem wężownicę oraz całą resztę tych rur rureczek do piasecznic. A została jeszcze cała plątanina przewodów smarnych i innych których nawet nie znam do czego są Czas na fotki.
Nom to tylo na dziś, pozostało pocić się dalej.
Pozdrawiam.
@Robercie THX za fachowe nazewnictwo (będę pamiętał)
@draccus zaraz po wstawieniu fotki z inżektorem pomyślałem o Twoim relacji 3D
Ale do rzeczy, zabrałem się za zawory, dokleiłem wężownicę oraz całą resztę tych rur rureczek do piasecznic. A została jeszcze cała plątanina przewodów smarnych i innych których nawet nie znam do czego są Czas na fotki.
Nom to tylo na dziś, pozostało pocić się dalej.
Pozdrawiam.
Muszę kiedyś dokończyć tą relację w końcu Za to twoja okazeta wygląda fenomenalnie. Chciałbym ją kiedyś zobaczyć na żywca. Zawsze zaglądam jak tylko wrzucisz nowy post
No wygląda to świetnie. Bardzo ciekawy efekt uzyskałeś tymi fotkami. Można się zastanawiać czy to zdjęcia modelu czy prawdziwego parowozu. Oby tak dalej. Lubie takie relacje bo zawsze mnie motywują żeby tez coś posklejać:)
Witam.
@draccus jestem jak najbardziej na tak, byś skończył swoją relację tender czeka A jeśli chodzi o zobaczenia Okztki na żywca... hm ja raczej nie wystawiam swych wypocin na widok publiczny.
@ szerszeń Ty nie czekaj na motywację tylko bierz się do roboty
Ja natomiast dalej jadę z orurowaniem oraz przewodami smarnymi nie ma zlituj ... a to rezultaty.
Tyle na dziś.
Pozdrawiam.
@draccus jestem jak najbardziej na tak, byś skończył swoją relację tender czeka A jeśli chodzi o zobaczenia Okztki na żywca... hm ja raczej nie wystawiam swych wypocin na widok publiczny.
@ szerszeń Ty nie czekaj na motywację tylko bierz się do roboty
Ja natomiast dalej jadę z orurowaniem oraz przewodami smarnymi nie ma zlituj ... a to rezultaty.
Tyle na dziś.
Pozdrawiam.