[Relacja/Samolot] P-40E AH – ponownie Warhawk
Moderatorzy: laszlik, kartonwork, Tomasz D.
Re: [R/G] P-40E AH – ponownie Warhawk
Niekoniecznie. Tak to jest jak się linkuje z jednego hosta na 3 forach w tym samym czasie.
Mnie już na dwóch forach nie starczało transferu z fotosika i żeby prowadzić relację na innym forum, musiałem zacząć używać tam innego hosta. Niestety.
Mnie już na dwóch forach nie starczało transferu z fotosika i żeby prowadzić relację na innym forum, musiałem zacząć używać tam innego hosta. Niestety.
-Dziadku, ruskie w kosmos poleciały!
-Wszystkie?
-Nie, dwóch tylko.
-To co mi d... zawracasz!?
ZŁO SQUAD
-Wszystkie?
-Nie, dwóch tylko.
ZŁO SQUAD
Pliki ważą mac 700Kb, więc to nie jest dużo, a nie chciałem zmniejszać zdjęć, żeby były czytelne. Ale tak jak mówi Laszlik. Wrzuciłem na raz po 100 zdjęć na 3 forach i w ten sposób pożarło transfer. Na razie nie przewiduje dokupienia. Mam nadzieję, że admin KW wrzuci wszystkie zdjęcia na serwer forum i nie trzeba będzie korzystać z zewnętrznego hosta.
Dzięki za pozytywne komentarze.
Dzięki za pozytywne komentarze.
FW-190 D-9 FW-190 A-4 Spitfire mk.Vb Spitfire mk.Vc Spitfire mk.XVIe PZL P.11c JU-88D-1 B-239 P-40E Jak-1b P-47D-11 Spitfire LF.IX Spitfire mk.Ia Hawker Hurricane
F4U Corsair
"Buduję miniaturowe 'repliki' samolotów, a nie kartonowe modele"
Piotr Rowiński
F4U Corsair
Piotr Rowiński
Też przez lata byłem. Nie wiem co mnie podkusiło.
-Dziadku, ruskie w kosmos poleciały!
-Wszystkie?
-Nie, dwóch tylko.
ZŁO SQUAD
-Wszystkie?
-Nie, dwóch tylko.
ZŁO SQUAD
Dzięki za komentarze. Podobnie jak w wątku o Jak-1b tak i tutaj dzięki uprzejmości Jacoba udało się poprawić sytuację zdjęć. Także bardzo mu dziękuję.
FW-190 D-9 FW-190 A-4 Spitfire mk.Vb Spitfire mk.Vc Spitfire mk.XVIe PZL P.11c JU-88D-1 B-239 P-40E Jak-1b P-47D-11 Spitfire LF.IX Spitfire mk.Ia Hawker Hurricane
F4U Corsair
Piotr Rowiński
F4U Corsair
Piotr Rowiński
I raz jeszcze gratulacje! Świetny model i świetna sesja zdjęciowa. No i gratki za zdjęcie tygodnia ;)
Na warsztacie:USS Gambier Bay.
Fotki przerzucone i zabezpieczone dla potomnych