[R] OSHKOSH T-3000 MODELIK 1/25
Moderatorzy: laszlik, kartonwork, Tomasz D.
Re: [R] OSHKOSH T-3000 MODELIK 1/25
A już miałem pytać o patent na tak powtarzalne wycinanie
Pozdrawiam,
Karol
Karol
Pracochłonne te ażury, w sumie niby nic ciekawego, ale wyszedł całkiem efektowny element!
Sam wiesz, że takie detale "robią robotę" Dobrze, że tu w przeciwieństwie do silnika czy szoferki to wszystko ładnie pasuje...
-
- x 8
Napisz coś więcej co tam z silnikiem i kabiną ???
W silniku za krótkie oklejki, źle rozrysowane siatki części, brak zapasu koloru i beznadziejne rysunki montażowe. Zabrałem się za szoferkę a tam na dzień dobry podsufitówka wydrukowana w lustrzanym odbiciu i za wysoki element pod deską.... No i rysunki też beznadziejne - podobnie jak w silniku, tak i w kabinie trzeba się dużo domyślać. Ale brnę dalej - wkrótce fotki
-
- x 8
Ale jest to do ogarnięcia ???
Witek S. pisze:W silniku za krótkie oklejki, źle rozrysowane siatki części, brak zapasu koloru i beznadziejne rysunki montażowe. Zabrałem się za szoferkę a tam na dzień dobry podsufitówka wydrukowana w lustrzanym odbiciu i za wysoki element pod deską.... No i rysunki też beznadziejne - podobnie jak w silniku, tak i w kabinie trzeba się dużo domyślać. Ale brnę dalej - wkrótce fotki
- pawelelka77
- x 108
Też chciałem pytać o sposób wykonania przez Ciebie ażurów ale sprawa już wyjaśniona. Witku, jak dla mnie ta osłona silnika zważywszy na ilość nacięć prezentuje się znakomicie.
Tak, na razie jest do ogarnięcia
Coś czuję, że jak uda się go skończyć to na półce będzie stał tyłem w stronę oglądaczy Wszystko przez ażurową osłonępawelelka77 pisze: wt mar 27 2018, 9:31 Też chciałem pytać o sposób wykonania przez Ciebie ażurów ale sprawa już wyjaśniona. Witku, jak dla mnie ta osłona silnika zważywszy na ilość nacięć prezentuje się znakomicie.