[R] Wagon osobowy 111A 1:25 ANGRAF
Moderatorzy: laszlik, kartonwork, Tomasz D.
Re: [R] Wagon osobowy 111A 1:25 ANGRAF
Ostatnio zmieniony ndz maja 13 2018, 21:33 przez tomo11, łącznie zmieniany 1 raz.
Skończone- SU45, Jelcz Vecto, ET22, Neoplan CITYLINER N 1216 HD, Lokomotywa SP45, Ghostbusters ECTO-1A
Wielkie ŁAŁ!!!
gdyby nie to, że na pierwszym planie jest tektura ze śladami retuszu można by odnieść wrażenie, że zagląda się przez okno do prawdziwego przedziału!!
Rewelacyjnie to wygląda!!
pozdrawiam
gdyby nie to, że na pierwszym planie jest tektura ze śladami retuszu można by odnieść wrażenie, że zagląda się przez okno do prawdziwego przedziału!!
Rewelacyjnie to wygląda!!
pozdrawiam
No cóż WSTAW.ORG chyba padł i zdjęcia poznikały, poczekam jeszcze czy coś się wyjaśni w najbliższych dniach, jak nie postaram się pouzupełniać je na nowo, na razie uzupełniłem dwa ostatnie zdjęcia.
Tym czasem dziś jedno zdjęcie z dalszych prac przy zamykaniu dachu.
Tym czasem dziś jedno zdjęcie z dalszych prac przy zamykaniu dachu.
Skończone- SU45, Jelcz Vecto, ET22, Neoplan CITYLINER N 1216 HD, Lokomotywa SP45, Ghostbusters ECTO-1A
- Sklejacz Maciej
- x 114
Widok przez dziurę okienną do wnętrza oświetlonego przedziału bardzo smakowity. Oj będzie super.
obecnie zamrożony:Iskander M (MZKT 79300 Astrolog)
już po: ORP Krakowiak, T-72M, Opel Blitz 3,6S, SdKfz 233.
już po: ORP Krakowiak, T-72M, Opel Blitz 3,6S, SdKfz 233.
Ręce opadają jak widzę jak kolejny hosting pada gdzie wstawiałem zdjęcia. Mam pytanie co za hosting możecie polecić?
Tym czasem kończę zamykanie wnętrza, następnie podłącze oświetlenie i zacznę robić dach.
Tym czasem kończę zamykanie wnętrza, następnie podłącze oświetlenie i zacznę robić dach.
Ja się przerzuciłem na imagehosting.cz – tak samo prosty, nie zmniejsza i nie kompresuje zdjęć, pozwala wstawiać same obrazki (bez całych stron z reklamami).
Ja od dawna korzystam ze swojego. Na linux.pl masz hosting z domeną za jakąś stówę rocznie…
Pozdrowienia z Czech
----------------------
Dumny właściciel portalu: Kartonowa Kolej
Dumny członek grupy: Bielska Strefa Modelarska
----------------------
Dumny właściciel portalu: Kartonowa Kolej
Dumny członek grupy: Bielska Strefa Modelarska
- Heinrich Kosmala
- x 170
Ale tego obrazka z postu niedzielnego (u mnie) nie widać!
A co byś powiedział na Google Drive als Hosting?
A co byś powiedział na Google Drive als Hosting?
Dziwne, u mnie ostatnie zdjęcia widać.
- Heinrich Kosmala
- x 170
Chodziło mi o post autorstwa arklas i jego tam umieszczone zdjęcie; „Obrazek” – nie da się otworzyć.