Zdjęcie tygodnia
Moderatorzy: Tomasz D., laszlik, kartonwork
- Heinrich Kosmala
- x 169
Zdjęcie tygodnia
Jak to mówią bardzo przepraszam, ale skąd nagle zdjęcie Ty2 jako zdjęcie tygodnia???
Re: Zdjęcie tygodnia
skąd? bo ładne
Bieżących zdjęć bardzo mało, więc pewnie admin ma problem z wyborem
pzdr Grzegorz
Bieżących zdjęć bardzo mało, więc pewnie admin ma problem z wyborem
pzdr Grzegorz
pzdr Grzegorz
ZŁO SQUAD
ZŁO SQUAD
Nawet bardzo ładne. Czasem rzeczywiście mamy kilka ładnych zdjęć w tygodniu a potem posuch przez miesiąc.
Dobrze że się wyciągnie coś ładnego.
Mam jednak pytanie - czy będziemy wracać do tradycji wybierania zdjęcia, modelu czy relacji "Roku"? Może w jakiejś okrojonej formie ?
Dobrze że się wyciągnie coś ładnego.
Mam jednak pytanie - czy będziemy wracać do tradycji wybierania zdjęcia, modelu czy relacji "Roku"? Może w jakiejś okrojonej formie ?
Tyle pięknych samolotów do sklejenia...
Nic dodać nic ująć.
Odnośnie konkursów to przede wszystkim potrzebny jest pomysł i osoba która go zorganizuje i poprowadzi.
- Heinrich Kosmala
- x 169
A moim zdaniem to Ty2 został po prostu „pomylony“ z Pu29...
ale w jakim sensie pomylony ?, Precyzyjny się gdzieś pomylił ?
- Heinrich Kosmala
- x 169
Wychodziłem z założenia, że zdjęcie tygodnia jest odzwierciedleniem bieżącej sytuacji na forum. Aktualnie hitem jest Pu29, spodziewałem się więc zdjęcia tego modelu. W tym sensie „pomylił się” więc ten, który decyduje o zdjęciu tygodnia (Admin? ) – zamiast Pu29 wstawił Ty2 – w końcu jedno i drugie lokomotywa i wyglądają też podobnie.
A tak w ogóle to podchodziłem (podchodzę) do tego z przymróżeniem oka – z mojej strony „dyskusja” na ten temat jest zakończona...
A tak w ogóle to podchodziłem (podchodzę) do tego z przymróżeniem oka – z mojej strony „dyskusja” na ten temat jest zakończona...