[Relacja/Kolej] Precyzyjny Pu29 - największy polski parowóz - FINAŁOWA GALERIA str. 41
Moderatorzy: laszlik, kartonwork, Tomasz D.
Re: [Relacja/Kolej] Precyzyjny Pu29 - największy polski parowóz - FINAŁOWA GALERIA str. 41
Dzieło niezwykłej urody!
Mam nadzieję że zawitasz z nim na kilka festiwali modelarskich, tak by dane nam było nacieszyć oko, osobiście oglądając tek piękny model.
No i czekamy na kolejny parowóz spod twojej ręki
Mam nadzieję że zawitasz z nim na kilka festiwali modelarskich, tak by dane nam było nacieszyć oko, osobiście oglądając tek piękny model.
No i czekamy na kolejny parowóz spod twojej ręki
- Heinrich Kosmala
- x 169
Re: [Relacja/Kolej] Precyzyjny Pu29 - największy polski parowóz - FINAŁOWA GALERIA str. 41
Jak widzę wszystkim nie tylko opadły szczęki, ale także ręce – bo (prawie) nikt nie pisze...
Po prostu wspaniałe! To prawdziwa uczta dla oczu. I proszę o następny model.
Po prostu wspaniałe! To prawdziwa uczta dla oczu. I proszę o następny model.
MEGA WYPAS!
Choć od czasów PIKO kupowanych w Składnicach Harcerskich kolej jakoś nie leży w kręgu moich zainteresowań, koło Twojej pracy nie można przejść obojętnie. Te 35 000 części nawet nie przeraża, 8 lat pracy to już co innego. Gratuluję... sam nawet nie wiem czego najpierw..., umiejętności, wytrwałości, dbałości o szczegóły, świetnej relacji na forum.
Pozostaje czekać na kolejne modele, a Pu29 zobaczyć (mam nadzieje) na żywo.
ps. po cichu liczę na paczkę fotek do zgrania, tak jak zrobiłeś w przypadku TY2.
Choć od czasów PIKO kupowanych w Składnicach Harcerskich kolej jakoś nie leży w kręgu moich zainteresowań, koło Twojej pracy nie można przejść obojętnie. Te 35 000 części nawet nie przeraża, 8 lat pracy to już co innego. Gratuluję... sam nawet nie wiem czego najpierw..., umiejętności, wytrwałości, dbałości o szczegóły, świetnej relacji na forum.
Pozostaje czekać na kolejne modele, a Pu29 zobaczyć (mam nadzieje) na żywo.
ps. po cichu liczę na paczkę fotek do zgrania, tak jak zrobiłeś w przypadku TY2.
pzdr
Kemot
Kemot
Piękny model i super przydział Toruń Kluczyki . Zapraszam Cię Mariusz na odwiedzenie tej szopy oraz naszej Kolejowej Izby Tradycji w Toruniu .
Zanim pierdoło przykleisz siedem razy przymierz .
Mega model - doskonały w każdym calu
W dokach:
HMS Victory
W planach:
Loading......
HMS Victory
W planach:
Loading......
- Sklejacz Maciej
- x 111
Po prostu ręce i nogi się uginają. Praca gigantyczna i dzieło na zakończenie wspaniałe. Podziwiałem przez długi czas budowy i podziwiam teraz ten wspaniały efekt końcowy.
Gratuluję wspaniałego modelu.
Pozdrawiam.
Gratuluję wspaniałego modelu.
Pozdrawiam.
obecnie zamrożony:Iskander M (MZKT 79300 Astrolog)
już po: ORP Krakowiak, T-72M, Opel Blitz 3,6S, SdKfz 233.
już po: ORP Krakowiak, T-72M, Opel Blitz 3,6S, SdKfz 233.
- tofiki
- x 11
Mistrzostwo świata w budowie parowozu. Szkoda tylko że większości zdjęć nie można zobaczyć.
Najlepszy model ktory do tej pory widzialem.
Naprawde nie wiem co mam jeszcze dopisac!
Nie jestem zaskoczony koncowym efektem, bo czesto ogladalem jak Lokomotywa powstawala.
Precyzyjny- Ty byles , jestes, i bedziesz zawsze najlepszy!
Pozdrowienia
Adrian
Naprawde nie wiem co mam jeszcze dopisac!
Nie jestem zaskoczony koncowym efektem, bo czesto ogladalem jak Lokomotywa powstawala.
Precyzyjny- Ty byles , jestes, i bedziesz zawsze najlepszy!
Pozdrowienia
Adrian
Jak tylko trafię szóstkę w Lotto złożę Ci Precyzyjny niemoralną propozycję