[R] Kraz 255B 1:25 Renova Model
Moderatorzy: laszlik, kartonwork, Tomasz D.
Piękna praca...psorze Niedługo koniec roku i po końcowej radzie pedagogicznej może będzie więcej czasu na budowę.
Co do photobucket'a - też próbowałem różnych "zaklęć" z linkowaniem i d..a, nie działa. Chyba jakieś nowe manager'y tam przyszły ze świeżymi pomysłami na "optymalizację". Ja emigrowałem na fotosik, idzie się dogadać.
Pozdrawiam, podziwiam Twoją Robotę dalej i nieustająco.
Co do photobucket'a - też próbowałem różnych "zaklęć" z linkowaniem i d..a, nie działa. Chyba jakieś nowe manager'y tam przyszły ze świeżymi pomysłami na "optymalizację". Ja emigrowałem na fotosik, idzie się dogadać.
Pozdrawiam, podziwiam Twoją Robotę dalej i nieustająco.
Witajcie
Dzisiaj mocno zmęczona i jeszcze niedokończona paka. Dobrze, że przypomniałem sobie o kalkach na tylną klapę. Trzeba będzie te białe litery trochę utytłać, aby pasowały do reszty.
Do zrobienia zostały siedziska, które będą opuszczane, oświetlenie i okablowanie pod spodem paki.
Pozdrawiam
Dzisiaj mocno zmęczona i jeszcze niedokończona paka. Dobrze, że przypomniałem sobie o kalkach na tylną klapę. Trzeba będzie te białe litery trochę utytłać, aby pasowały do reszty.
Do zrobienia zostały siedziska, które będą opuszczane, oświetlenie i okablowanie pod spodem paki.
Pozdrawiam
Ol49;Cid21;Od2;Px48;Coalbrookdale Loc. - R. Trevithicka; Tyn6 - modele ukończone.
W modelarstwie nie ma dróg na skróty. Może być albo dobrze, albo źle!!!
Witajcie
Do paki dorobiłem siedziska. Wycinanka w tym miejscu prezentuje je w pewnym uproszczeniu, jakoby deski druga i trzecia były przykręcone do pionowych belek (nazwijmy je burtowych - bo się na tym nie znam). W rzeczywistości deski przymocowane są inaczej, tworząc po rozłożeniu siedziska. Z linijek szkolnych dorobiłem lampy. Lampy są w wersji dwukolorowej (jak oryginalny pojazd z tym numerem).
Pozdrawiam
Do paki dorobiłem siedziska. Wycinanka w tym miejscu prezentuje je w pewnym uproszczeniu, jakoby deski druga i trzecia były przykręcone do pionowych belek (nazwijmy je burtowych - bo się na tym nie znam). W rzeczywistości deski przymocowane są inaczej, tworząc po rozłożeniu siedziska. Z linijek szkolnych dorobiłem lampy. Lampy są w wersji dwukolorowej (jak oryginalny pojazd z tym numerem).
Pozdrawiam
Ol49;Cid21;Od2;Px48;Coalbrookdale Loc. - R. Trevithicka; Tyn6 - modele ukończone.
Kadzić nie będę bo też co tu można napisać, KPA3 jaki jest każdy widzi, za to chętnie bym się czegoś nauczył. Czy możesz napisać z czego jest blacha na dno skrzyni? A oprócz tego - czy dechy są kartonowe? I czy te wymęczone krawędzie uzyskujesz przecierając suchym pędzlem czy w bardziej wyrafinowany sposób?
- herbaciany
Re: [R] Kraz 255B 1:25 Renova Model
no photos available...
- Heinrich Kosmala
- x 169
Because the photos are ancient and from Photobucket of 2008!
It's a pity. Will not it be possible to restore it?