Holownik ANTOŚ skala 1:50
Moderatorzy: laszlik, kartonwork, Tomasz D.
Re: Holownik ANTOŚ skala 1:50
Tak patrzę na ostatni post......
1. Co to za "kusza" nad kominem...... linki, strzały i z holownika będzie kuter na "duże" ryby......
2. Kurcze..... co ja w głowie miałem........ A na dziobie to będzie logo "Autobotów" czy "Decepticonów"..... B-) W sumie drugie skojarzenie.
3. Reasumując, poskładał się trochę jak Transformers... i kto to wie, co tam jeszcze jest "ruchomego" na aktualnym etapie budowy..... nie wspominając o dalszych pracach.
Patczam i się napatrzeć nie mogę.
Jakby rabatki rosły w takim tempie jak budujesz modele, to w każdym mieście "zawsze było by kolorowo"....
Pełen szacunek.
Zacytuję: "Brawo Ty !!!!!"
1. Co to za "kusza" nad kominem...... linki, strzały i z holownika będzie kuter na "duże" ryby......
2. Kurcze..... co ja w głowie miałem........ A na dziobie to będzie logo "Autobotów" czy "Decepticonów"..... B-) W sumie drugie skojarzenie.
3. Reasumując, poskładał się trochę jak Transformers... i kto to wie, co tam jeszcze jest "ruchomego" na aktualnym etapie budowy..... nie wspominając o dalszych pracach.
Patczam i się napatrzeć nie mogę.
Jakby rabatki rosły w takim tempie jak budujesz modele, to w każdym mieście "zawsze było by kolorowo"....
Pełen szacunek.
Zacytuję: "Brawo Ty !!!!!"
Pozdrawiam,
Karol
Karol
-
- x 266
Witam
Przybywają drobiazgi
do następnego spotkania
Sławek
Przybywają drobiazgi
do następnego spotkania
Sławek
Pięknie
Podziwiam i pozdrawiam Kolegę "Ziomala "
Wkurza mnie to , ze 20 lat mieszkałem w Pabianicach i 41 w Ksawerowie , czyli po sąsiedzko ,a nie spotkaliśmy sie osobiście
Podglądam Twoje prace Sławku , zazdroszczę kunsztu .Nie wiem czy pamięć mnie nie myli ale czy nie spotkałem Twoich modeli na Koga
Jerzy Rzymski - stolarz - rocznik 1953
Podziwiam i pozdrawiam Kolegę "Ziomala "
Wkurza mnie to , ze 20 lat mieszkałem w Pabianicach i 41 w Ksawerowie , czyli po sąsiedzko ,a nie spotkaliśmy sie osobiście
Podglądam Twoje prace Sławku , zazdroszczę kunsztu .Nie wiem czy pamięć mnie nie myli ale czy nie spotkałem Twoich modeli na Koga
Jerzy Rzymski - stolarz - rocznik 1953
-
- x 266
Jak lepie modele pokazywałem nie tylko na tym forum bo i na Kodze też
pozdrawiam
Sławek
pozdrawiam
Sławek
-
- x 266
Witam
Tym razem to już
będzie
dzięki za pomoc i oglądanie relacji
pozdrawiam
Sławek
Tym razem to już
będzie
dzięki za pomoc i oglądanie relacji
pozdrawiam
Sławek
Cholewcia, podoba mi się ten modelik, gratuluję
Pozdrawiam kartoniarzy.
Urocza łajba, i do tego fachowo wykonana. Wyraz uznania!
Ale że co ? Już koniec ?
Jak dla mnie zawrotne tempo budowy,
Piękny model, gratuluję choć mnie bardziej podobałby się z podniesionym masztem.
A dlaczego zdjęcia są takie małe ?
Jak dla mnie zawrotne tempo budowy,
Piękny model, gratuluję choć mnie bardziej podobałby się z podniesionym masztem.
A dlaczego zdjęcia są takie małe ?
Kolejny piękny karaluszek w Twoim wykonaniu. Gratuluję.
Bardzo sympatyczny model.
Do tego te kolory, wygląda prześlicznie.
Jedyne co trochę psuje wizerunek to szare obramówki okien (trochę poszarpane brzegi, co farba dodatkowo uwypukliła) oraz te żółte drzwi (a konkretnie wycięcia w środku). Szkoda, że nie pokusiłeś się aby ktoś pociął to laserem.
Do tego te kolory, wygląda prześlicznie.
Jedyne co trochę psuje wizerunek to szare obramówki okien (trochę poszarpane brzegi, co farba dodatkowo uwypukliła) oraz te żółte drzwi (a konkretnie wycięcia w środku). Szkoda, że nie pokusiłeś się aby ktoś pociął to laserem.
pzdr
Kemot
Kemot