BMW R 75 Sahara skala 1:9 od podstaw.
Moderatorzy: kartonwork, Tempest, Edmund_Nita
Re: BMW R 75 Sahara skala 1:9 od podstaw.
To szanowne forum to żyje ?
Motorek na ukończeniu, kilka części do przyklejenia i ostateczne dopieszczanie wyglądu, głównie brud i kurz.
Motorek na ukończeniu, kilka części do przyklejenia i ostateczne dopieszczanie wyglądu, głównie brud i kurz.
- Heinrich Kosmala
- x 170
Żyje, i jest zajęte wyłącznie oglądaniem i podziwianiem – na kometarze nie wystarcza szasu...
A co tu pisać. Słów brakuje... Genialne, szczególnie że lubie stare jednoślady i już oczami wyobraźni widzę całą kolekcję takich
dzięki !
Wydech skończony:
Wydech skończony:
Moje kartonowe marzenie . Na prawdziwym miałem okazje siedzieć parę razy.
A skąd taka rdza na wydechu ? Czyżby na pustyni aż tak często padało że takie wżery się porobiły ? Ja bym to jednak zmienił, jakaś przepalona farba, gun-metal czy coś podobnego ale raczej nie rdza.głównie brud i kurz.
Tempest- Ja wiem że można się spierać jak często pada deszcz na pustyni albo czy niemiecka stal rdzewieje; nie będę tego robił z prostego powodu... Licentia poetica.
Zastanawiałem się jak zaakcentować fakt ze motor stoi na pustyni... i znalazłem taką odpowiedź:
Zastanawiałem się jak zaakcentować fakt ze motor stoi na pustyni... i znalazłem taką odpowiedź:
Można już zmieniac biegi i załączać napęd koła przyczepki. Teraz już naprawdę koniec blisko.
W zasadzie motur skończony, wszystkie linki i kierownica na miejscu, pozostało mi wkleić akumulator ale gdzieś zaginął dziad. Wkleję jak go odszukam
Akumulatora wciąż nie znalazłem.... :/