Witam,
Mała aktualizacja. Dalej się "motam" z retuszem ale jak to mówią "trening czyni mistrza"
P.S. ponawiam pytanie: Chciałbym pomalować gąsienice, tylko nie bardzo wiem jakim kolorem, dlatego proszę o wskazówki jakiego koloru najlepiej użyć (nr koloru i firma). Z góry serdecznie dziękuję.
Pozdrawiam
[R] PzKpfw VI TIGER Ausf. E
Moderatorzy: laszlik, kartonwork, Tomasz D.
Re: [R] PzKpfw VI TIGER Ausf. E
Dariusz
-
- x 1
Małe pytanko – czym tak ładnie powycinałeś te „esy” w grill’ach?
Aż taki zdolny to nie jestem i manualnie nie robiłem tego skalpelem. W pracy mam laser do grawerowania ale świetnie "tnie" papier więc skorzystałem z okazji (mam nadzieje że mój Szef nie czyta tego postu )
Pozdrawiam
Pozdrawiam
Dariusz
Bardzo ładny model, precyzyjne wykonanie . Pozdrawiam serdecznie Jacek.
Witam,
Dziękuję Jacku staram się jak mogę .
P.S.
Jak ktoś jest w potrzebie to....udostępnię (siatka miedziana o takich właściwościach a przede wszystkim wymiarach osiągalna w jednym miejscu na świecie,) oczywiście nie na sprzedaż na złomie , (grubość foli miedzianej 0,04 mm, wymiary siatki jak na zdjęciu)
Pozdrawiam
Dziękuję Jacku staram się jak mogę .
P.S.
Jak ktoś jest w potrzebie to....udostępnię (siatka miedziana o takich właściwościach a przede wszystkim wymiarach osiągalna w jednym miejscu na świecie,) oczywiście nie na sprzedaż na złomie , (grubość foli miedzianej 0,04 mm, wymiary siatki jak na zdjęciu)
Pozdrawiam
Dariusz