fw 190 D-9 silnik jumo 213 skala 1:15 WIP
Moderatorzy: kartonwork, Tempest, Edmund_Nita
Re: fw 190 D-9 silnik jumo 213 skala 1:15 WIP
stary - o ile mnie pamięć nie myli to blok silnika drukował się ok 12 godzin.
-
- x 102
YES YES YES. To jest właśnie to co doktor zaleca. Uwielbiam tę maszynę w tym malowaniu. Czy jest szansa otrzymania za niewielką opłatą modelu samego silnika w formacie STL? W przyszłości chcę zrobić ten model ale oczywiście w mniejszej skali.
Parę blach poszycia się dodrukowało:
[/URL]
[/URL]
[/URL]
[/URL]
[/URL]
[/URL]
[/URL]
[/URL]
[/URL]
[/URL]
Kliment, niesamowite
Ja jak głupi ch.j siedzę z iglakiem w ręce i posuwisto-zwrotnym ruchem usiłuję nadać kawałkowi polistyrenu oczekiwany kształt, a tu takie cuda...
Pełen podziw dla Ciebie za technologię. Z otwarta gębą śledzę takie zastosowania "nowych" rozwiązań w modelowaniu.
Twoja praca robi na mnie wielkie wrażenie.
Z daleko posuniętej ostrożności procesowej dodam, że jeśli spotkasz się z opinią, że to nie modelarstwo, to opinie takie nie mają żadnego uzasadnienia
Piękna rzecz.
pzdr Grzegorz
Ja jak głupi ch.j siedzę z iglakiem w ręce i posuwisto-zwrotnym ruchem usiłuję nadać kawałkowi polistyrenu oczekiwany kształt, a tu takie cuda...
Pełen podziw dla Ciebie za technologię. Z otwarta gębą śledzę takie zastosowania "nowych" rozwiązań w modelowaniu.
Twoja praca robi na mnie wielkie wrażenie.
Z daleko posuniętej ostrożności procesowej dodam, że jeśli spotkasz się z opinią, że to nie modelarstwo, to opinie takie nie mają żadnego uzasadnienia
Piękna rzecz.
pzdr Grzegorz
pzdr Grzegorz
ZŁO SQUAD
ZŁO SQUAD
Grzegorz - już kilkukrotnie na tym forum czytałem o swojej pracy że to nie modelarstwo, więc nie będę zaskoczony kolejną taką opinią ;)
Witam, a ja mam pytanie, w jakim programie wykonałeś model 3d, tak z ciekawosci.
Fajnie Ci to wychodzi
Wysłane z mojego SM-N950F przy użyciu Tapatalka
Fajnie Ci to wychodzi
Wysłane z mojego SM-N950F przy użyciu Tapatalka
b_milek - 3ds max design
silnik w skali 1:7: