A ja robię swoje z przyjemnością i niezadowoleniem.
Pozdrawiam szacowne grono, Krzysztof
Niemiecki czołg ciężki PzKpfw VI ausf. B Tiger II Przemka W. (wolne wnioski)
Moderatorzy: Tomasz D., laszlik, kartonwork
Re: [R] Niemiecki czołg ciężki PzKpfw VI ausf. B Tiger II (projekt własny)
Kayfranz dzięki z info... Masz rację co do małych nakładów..
Sztuk jak widzisz Przemek sam przyznał że o tym myślał , i tak posiadam warsztat, nie publikuje wszystkiego co robie, ( ostatnio nic bo mi żona załatwiła macro modelarstwo... Remont domu)
Przrmek przrpraszam za to że doszło do takiej dyskusji tutaj
Wysłane z mojego SM-N950F przy użyciu Tapatalka
Sztuk jak widzisz Przemek sam przyznał że o tym myślał , i tak posiadam warsztat, nie publikuje wszystkiego co robie, ( ostatnio nic bo mi żona załatwiła macro modelarstwo... Remont domu)
Przrmek przrpraszam za to że doszło do takiej dyskusji tutaj
Wysłane z mojego SM-N950F przy użyciu Tapatalka
Re: [R] Niemiecki czołg ciężki PzKpfw VI ausf. B Tiger II (projekt własny)
Dzięki KayFranz za zaspokojenie mojej ciekawości. Czyli jednak się kręci tzn. druk jednokolorowy byłby tańszy, ale oczywiście porównując do takich samych nakładów koloru. W praktyce więc drukowanie paru sztuk samą kreską może być bez sensu (ekonomicznego).
pzdr Grzegorz
ZŁO SQUAD
ZŁO SQUAD
Niemiecki czołg ciężki PzKpfw VI ausf. B Tiger II Przemka W. (wolne wnioski)
Tutaj możemy sobie kontynuowac drukarskie dywagacje.
Pozdrawiam.
Pozdrawiam.
-Dziadku, ruskie w kosmos poleciały!
-Wszystkie?
-Nie, dwóch tylko.
-To co mi d... zawracasz!?
ZŁO SQUAD
-Wszystkie?
-Nie, dwóch tylko.
-To co mi d... zawracasz!?
ZŁO SQUAD
Re: Niemiecki czołg ciężki PzKpfw VI ausf. B Tiger II Przemka W. (wolne wnioski)
Kreskę można puścić na cyfrze, a ta jest ekonomiczna nawet przy małych nakładach. Przecież jak malujesz, to nie robi ci że druk pęka na zagięciach.
Oczywiście abstrahuję tu od dodatkowych kosztów (czasu) autora projektu, który taki model musialby osobno przygotować do druku.
Oczywiście abstrahuję tu od dodatkowych kosztów (czasu) autora projektu, który taki model musialby osobno przygotować do druku.
Re: Niemiecki czołg ciężki PzKpfw VI ausf. B Tiger II Przemka W. (wolne wnioski)
Uff już się bałem, że projekt został zarzucony, a tu nawet są plany wydawnicze! Cóż kibicuję aby się udało bo sam chętnie kupię, co prawda nie wiem czy życia starczy na sklejenie , ale takie projekty trzeba wspierać,