[R] Hawker Hurricane - bohater Bitwy o Anglię
Moderatorzy: laszlik, kartonwork, Tomasz D.
Re: [R] Hawker Hurricane - bohater Bitwy o Anglię
Fantastycznie zdetalizowany i perfekcyjnie wykonany. A może opracowałbyś model na takim właśnie poziomie na wzór Tygrysa II PrzemkaW. ?
Pieknie wykonany model!
Jarek M
- Sklejacz Maciej
- x 111
Wyśmienity. Więcej już się nie da ... powiedzieć.
obecnie zamrożony:Iskander M (MZKT 79300 Astrolog)
już po: ORP Krakowiak, T-72M, Opel Blitz 3,6S, SdKfz 233.
już po: ORP Krakowiak, T-72M, Opel Blitz 3,6S, SdKfz 233.
Czesc. Dzieki za pozytywne komentarze.
Jhradca projektowanie calego modelu srednio mi idzie. Po pierwsze wymaga to ogromu czasu, a po drugie klejenia na biezaco surowki. Kiedys probowalem swoich sil w tej materii, ale obecnie przy ogolnym deficycie czasowym, wole sie zajac modelami do wlasnej kolekcji.
Jhradca projektowanie calego modelu srednio mi idzie. Po pierwsze wymaga to ogromu czasu, a po drugie klejenia na biezaco surowki. Kiedys probowalem swoich sil w tej materii, ale obecnie przy ogolnym deficycie czasowym, wole sie zajac modelami do wlasnej kolekcji.
FW-190 D-9 FW-190 A-4 Spitfire mk.Vb Spitfire mk.Vc Spitfire mk.XVIe PZL P.11c JU-88D-1 B-239 P-40E Jak-1b P-47D-11 Spitfire LF.IX Spitfire mk.Ia Hawker Hurricane
F4U Corsair
"Buduję miniaturowe 'repliki' samolotów, a nie kartonowe modele"
Piotr Rowiński
F4U Corsair
"Buduję miniaturowe 'repliki' samolotów, a nie kartonowe modele"
Piotr Rowiński
Świetnie to rozumiem. Ale szkoda, bo Twoja wiedza o samolotach jest ogromna tak jak Przemka o czołgach. Też jestem zwolennikiem replik i wolę dwie repliki np. Twój Hurricane i Tiger Przemka niż dwadzieścia modeli przypominających obiekt z masą błędów i braków. Pozostaje liczyć na to, że zmienisz zdanie. No bo jak nie Ty to kto