Fuyuzuki, Rainbow, 1:700
Moderatorzy: kartonwork, Tempest, Edmund_Nita
Re: Fuyuzuki, Rainbow, 1:700
Ty to jesteś teraz Powiększająca Gała ! Taka drobnica, że nawet w powiększeniu oczy bolą. Jak Ty to kleisz ? I jeszcze tak precyzyjnie ? Masz lupy zegarmistrzowskie lub chirurgiczne na nomen omen Gałach ? Ja muszę takie detale podsuwać pod sam nos lub nosem dotykać maty aby coś skleić. Podziwiam Cię zatem podwójnie i czekam na coś i większego i kartonowego.
- Szydercza Gała
- x 169
Dziękuje, kleje to oczywiście na BCG, po czym podlewam gutem. Patrzałek nie mam, ale mam lampę z wbudowaną lupa 5 dioptrii. Wieksze to bedzie, bo też już mam dość tych mikroskopów, ale karton to już raczej nie bardzo
NUR FüR MASON!!!!!
ZŁO SQUAD
WSPÓŁZAWODNICTWO RACJONALIZATORSKIE- DŹWIGNIĄ POSTĘPU TECHNICZNEGO!
NIE OTWIERAM MINIATUREK !!!
ZŁO SQUAD
No nie Szyderczy nie załamuj mnie, dlaczego rezygnujesz z kartonu ? Ja rozumiem, że zajmują dużo czasu w porównaniu do plastiku ale satysfakcja z perfekcyjnie wykonanych kartonów jest chyba tego warta ?
Malunki jak zawsze na poziomie.
Naprodukować tyle uchwytów do tej drobnicy, to była fajna rooobota. Tylko nie mów że koledzy przynoszą.
Naprodukować tyle uchwytów do tej drobnicy, to była fajna rooobota. Tylko nie mów że koledzy przynoszą.
Pozdrawiam Marek - sklejacz fabrycznych części,przeznaczonych do samodzielnego montażu.
- Bartosz B.
- x 7
Koledzy sami sobie produkują
Dobrze że mam monitor 24 calowy to mogę podziwiać tę drobnicę.Szydarecza Gała pisze:...bo też już mam dość tych mikroskopów...
Że też ci Japończycy, którzy wymyślili w latach siedemdziesiątych ubiegłego wieku "water line series" musieli mieć takie małe mieszkania.
Trzeba wycyganić od kolegów jeden korek albo wyprodukować samodzielnie bo pechowa ich liczba na zdjęciu została zaprezentowana
- Szydercza Gała
- x 169
Czystego kartonu to juz od 10 lat nie zlepiłem i podejrzewam że gdybym teraz spróbował, to daleki byłby on od ideału
Często korzystam z wielu lat doswiadczeń kartanowych, ale z tej drogi sie już nie wraca, kiedyś jeszcze opowiadałem sam sobie takie bajeczki, że jeszcze kiedyś polepię cos z kartonu, ale to tylko bajeczki.
Często korzystam z wielu lat doswiadczeń kartanowych, ale z tej drogi sie już nie wraca, kiedyś jeszcze opowiadałem sam sobie takie bajeczki, że jeszcze kiedyś polepię cos z kartonu, ale to tylko bajeczki.
NUR FüR MASON!!!!!
ZŁO SQUAD
ZŁO SQUAD
Szyderczy - to jak z jazdą na rowerze, tego sie nie zapomina Najwyżej kilka razy się wypitolisz, ale później poleci
Klub Modelarsko-Historyczny Sokół Radom
- Szydercza Gała
- x 169
Łoszyk jest, gotowe do destrukcji:
Początki podstawki/doku:
Początki podstawki/doku:
NUR FüR MASON!!!!!
ZŁO SQUAD
ZŁO SQUAD
Czy ten łoszyk został zaaplikowany aerografem czy też - co wydaje mi się niemożliwe - pędzelkiem ?Szydercza Gała pisze:Łoszyk jest
No nareszcie jakaś podstawka a nie ramka od obrazka.Szydercza Gała pisze:Początki podstawki/doku