[R] Lokomotywa spalinowa SU46 + Bipa 1:25
Moderatorzy: laszlik, kartonwork, Tomasz D.
- Heinrich Kosmala
- x 170
Re: [R] Lokomotywa spalinowa SU46 + Bipa 1:25
[Bipa] Dziś także jedno zdjęcie z prac przy kanapie, na razie próbnie sklejane w detalu.. Jak wszytko będzie dobrze następne już hurtowo będą robione
Skończone- SU45, Jelcz Vecto, ET22, Neoplan CITYLINER N 1216 HD, Lokomotywa SP45, Ghostbusters ECTO-1A
Aż by się siadło oczekując na charakterystyczne szarpnięcie ruszającego składu ciągniętego przez EU 07 . Szacun wzbudza liczba siedzeń jakie musisz wykonać. To robota wymagająca chyba większego samozaparcia niż wykon czołgowych gąsienic. A jeszcze stelaże na bagaż... Biorąc pod uwagę perfekcyjne wykonanie jakie prezentujesz będzie to tytaniczna praca. Nie mogę się doczekać kolejnych zdjęć bo oglądanie powstającego piętrusa nieodmiennie rozbudza przyjemne wspomnienia.
[Bipa] Poręcze przemalowane tak jak pisali mi koledzy że raczej były w Bipi-e szare a nie czarne ... I mała przymiarka jak będą się prezentować co prawda nie skończone jeszcze ale już jakiś efekt dają.
Skończone- SU45, Jelcz Vecto, ET22, Neoplan CITYLINER N 1216 HD, Lokomotywa SP45, Ghostbusters ECTO-1A
- Heinrich Kosmala
- x 170
To wygląda po prostu fantastycznie!!!
[Bipa] Przymiarka na suchu poszczególnych elementów, by sprawdzić czy wszytko pasuje. Teraz możemy się brqc za uzupełnienie dolnego piętra w kanapy i różne inne drobiazgi.
[Bipa] Po malutki do przodu, chodź ostatnio czasu zbytnio nie było, ale co nie co powstało, to co na zdjęciu plus kilka zestawów foteli sklejonych tylko czeka na pomalowanie.
Pięknie to wyglada.
- Sklejacz Maciej
- x 114
Kurczę, Twoja praca robi wrażenie.
I choć to nie moja bajka, trudno tutaj nie zaglądać i nie podziwiać. Pozwolisz więc, że będę tu gościem częstym.
Pozdrawiam.
I choć to nie moja bajka, trudno tutaj nie zaglądać i nie podziwiać. Pozwolisz więc, że będę tu gościem częstym.
Pozdrawiam.
obecnie zamrożony:Iskander M (MZKT 79300 Astrolog)
już po: ORP Krakowiak, T-72M, Opel Blitz 3,6S, SdKfz 233.
już po: ORP Krakowiak, T-72M, Opel Blitz 3,6S, SdKfz 233.