Wiadomość chyba już znana, ale (przegapiłem?) nie widziałem jeszcze na forum – An-225 został w wyniku działań wojennych zniszczony przez Rosjan. Co można jeszcze do tego dodać?...
An-225 zniszczony
Moderatorzy: kartonwork, Aviator, Rafal N.
- Heinrich Kosmala
- x 170
Re: An-225 zniszczony
Co można dodać, ta swołocz od stu lat się nie zmieniła mentalnie.
Jedyny pozytyw z tego, to ich izolacja i cofnięcie do epoki kamienia łupanego.
Z tego co czytałem, samolot był lekko uszkodzony przy pierwszym ataku na lotnisku, ale do naprawy. Teraz go ta hołota zniszczyła do końca.
Jedyny pozytyw z tego, to ich izolacja i cofnięcie do epoki kamienia łupanego.
Z tego co czytałem, samolot był lekko uszkodzony przy pierwszym ataku na lotnisku, ale do naprawy. Teraz go ta hołota zniszczyła do końca.
Sicore masz całkowitą rację jeb...e kacapy są dokładnie takie parszywe i podłe jak wcześniej. Ten naród był zawsze niewolony, ogłupiany i tyranizowany. Nieliczni rozsądni to nic nie znaczący margines. Żadne sankcje nie pomogą, tylko brutalna siła. Obym się mylił ale oni będą rozszerzać wojnę na kolejne państwa w tym także Polskę bo my dla nich jesteśmy wrzodem a putin tak jak hitler nie cofnie się a siedząc w bunkrze będzie dyrygował ogłupionymi i wystraszonymi kacapami.
Modelu Mriji nie kupiłem bo za droga mi się wydała. Mam w szafie Rusłana zakupionego laaata temu. I co ja mam z tym modelem teraz zrobić ?