*[Relacja/Okręt] IJN Yamato ( Kartonowy Arsenał 3-4/99 )
Moderatorzy: laszlik, kartonwork, Tomasz D.
vivid wielki
caly dzien zajelo mi szczegolowe czytanie tego arcyciekawego topica i powiem cie ze nie bee oryginalny ale nie nazwal bym tego slodzeniem, poprostu zgadzam sie w 100% ze wszystkimi dopiskami kolegów, czekam teraz na wielki final czyli jak Yamato znajdzie sie za tym wielkim szklem a podejrzewam ze to juz chyba tuz tuz
chyle czolo, repsekt dla ciebie nie tylko za same umiejetnosci i pomysly w klejeniu ale tez za to w jak swietny sposob dokumentujesz to wszystko na forum, brawa!
chyle czolo, repsekt dla ciebie nie tylko za same umiejetnosci i pomysly w klejeniu ale tez za to w jak swietny sposob dokumentujesz to wszystko na forum, brawa!
Dziękuje Kristos za ciepłe słowa. Mam nadzieję, że modelarzowi, który będzie chciał sięgnąć po ten jeden z najładniejszych okrętów, ta relacja pomoże mu przebrnąć przez gąszcz elementów które muszą powstać...
A ja staram się jak mogę Ciesze się, że ktoś to czyta więc znaczy się jest to potrzebne i jak piszesz ciekawe... to mnie mobilizuje podwójnie.
Mogę tylko zdradzić jedno, że w marcu ruszy relacja z innego okrętu. Mniemam także interesującego i pełnego wrażeń.....
A ja staram się jak mogę Ciesze się, że ktoś to czyta więc znaczy się jest to potrzebne i jak piszesz ciekawe... to mnie mobilizuje podwójnie.
Mogę tylko zdradzić jedno, że w marcu ruszy relacja z innego okrętu. Mniemam także interesującego i pełnego wrażeń.....
No i pojawiły się pierwsze nieścisłości, dość poważne bo widoczne i zmuszające do maskowania. Oto pierwszy przykład :
Pisałem wyżej o tym, że prawdopodobnie pomylono część elementów i poumieszczano je nie na tym arkuszu...
Oto przykład, element ten ma być wywinięty do góry, jeżeli to uczynimy to biały karton z dołu znajdzie się na górze.....
Nie pozostanie nic innego jak pomalować.
Pisałem wyżej o tym, że prawdopodobnie pomylono część elementów i poumieszczano je nie na tym arkuszu...
Oto przykład, element ten ma być wywinięty do góry, jeżeli to uczynimy to biały karton z dołu znajdzie się na górze.....
Nie pozostanie nic innego jak pomalować.