Witam.
Samolot gotowy i już na pokładzie, model skończony niebawem galeria końcowa.
Pozdrawiam Michał.
[R/G] Bolzano, JSC 52, skala 1:400.
Moderatorzy: laszlik, kartonwork, Tomasz D.
Re: [R/G] Bolzano, JSC 52, skala 1:400.
Witam.
Model skończony, nie za bardzo jestem z niego zadowolony ale ciesze się że nawet takiego udało mi się ukończyć, zapraszam do skromnej galerii.
[/IMG]
Pozdrawiam Michał.
Model skończony, nie za bardzo jestem z niego zadowolony ale ciesze się że nawet takiego udało mi się ukończyć, zapraszam do skromnej galerii.
[/IMG]
Pozdrawiam Michał.
Szczerze mówiąc, nie dziwię się.
Pokazałeś już kilka bardzo fajnych 400-setek, ale ten jest cienki po prostu. Powyginane pomosty na maszcie rufowym ... jak po trafieniu bĄbĄ.
I zdjęcia też jakieś takie słabo skadrowane i niewyraźne.
Często powrót do zaczętego daaawno modelu, to średni pomysł. Lepiej go zacząć od nowa, z nową energią.
Nie piszę tego Michał z jakimś "złym zamiarem" tylko z sympatią. Po prostu piszę co widzę.
pzdr Grzegorz
ZŁO SQUAD
ZŁO SQUAD
Mimo, że generalnie zgadzam się z Grzegorzem, to jednak gratuluję jego ukończenia. Ma swoje wady ale one są pewnie bardziej widoczne na zdjęciach niż patrząc gołym okiem. Gratuluję w szczególności samozaparcia aby go skończyć bo to nie jest częsty przypadek, szczególnie jak coś rozpoczętego ma już jakieś nieusuwalne/trudno usuwalne niedoróbki. Niby się zgadzam z Grzegorzem ale też pójdę Twoim śladem i dokańczam Wichra.
He,he
brak precyzji w wyrażeniu z tym wracaniem do daaaawno zaczętych modeli
Miałem na myśli sekwencję: zaczęcie modelu, długie leżakowanie, w tzw międzyczasie istotny i poważny wzrost umiejętności i rozbudowa warsztatu, a potem powrót do tego zaczętego niegdyś.
W efekcie niespójność całości.
Ja gratuluję każdemu. Bo każdy zbudowany model to skarb.
brak precyzji w wyrażeniu z tym wracaniem do daaaawno zaczętych modeli
Miałem na myśli sekwencję: zaczęcie modelu, długie leżakowanie, w tzw międzyczasie istotny i poważny wzrost umiejętności i rozbudowa warsztatu, a potem powrót do tego zaczętego niegdyś.
W efekcie niespójność całości.
Że niby ja nie gratuluję?
Ja gratuluję każdemu. Bo każdy zbudowany model to skarb.
pzdr Grzegorz
ZŁO SQUAD
ZŁO SQUAD
Dzięki panowie za takie komentarze ale one po prostu bardzo podbudowały trochę do polepszania umiejętności, następna będzie galeria pewnego niszczyciela bez relacji, też 1:400.