Wyświetlanie fotek na forum
Moderatorzy: kartonwork, Bartosz B.
Re: [R] ORP MEWA 623 1:100
Szkoda że nie widać u mnie zdjęć.
- Heinrich Kosmala
- x 170
U mnie też.Szkoda że nie widać u mnie zdjęć.
Dziwne jest jednak to, że zdjęcia nie wyświetlaną mi się gdy przeglądam Kartonwork przeglądarką MS Edge, w Mozilli wyświetlają się bez problemów.
końputery to stworzenia nie do ogarnięcia
Raz zdjęcia sOM, raz nie ma. O co tu chodzi?
Na tej samej przeglądarce
Pegasusy jakieś.
Raz zdjęcia sOM, raz nie ma. O co tu chodzi?
Na tej samej przeglądarce
Pegasusy jakieś.
pzdr Grzegorz
ZŁO SQUAD
ZŁO SQUAD
Edge działa na innym silniku niż Firefox. Może kwestia różnicy ustawień pomiędzy tymi dwoma silnikami? U mnie na Edge obrazki się wyświetlają...Tempest pisze: sob mar 18 2023, 19:43 U mnie też.
Dziwne jest jednak to, że zdjęcia nie wyświetlaną mi się gdy przeglądam Kartonwork przeglądarką MS Edge, w Mozilli wyświetlają się bez problemów.
- Heinrich Kosmala
- x 170
Dziwne rzeczy się dzieją,
chrome
edge
firefox
we wszystkich przeglądarkach wyświetla się wszystko poprawnie
chrome
edge
firefox
we wszystkich przeglądarkach wyświetla się wszystko poprawnie
Teraz tak.
Wszystkie zdjęcia widoczne. Jednakże czasem dzieje się tak, że zdjęć nie widać.
To nie kwestia forum, jak zgaduję
Ale, ale... rozwijamy tu kwestie widoczności zdjęć, a Sławek pokazał kawałek fajnej roboty
Relingi (czy handrelingi?) to ciekawa sprawa. Na statkach/okrętach bywają niemiłosiernie pogięte/pokrzywione/pod różnymi kątami. Ale dla mnie na modelu bardziej podobają się równe i symetryczne
Wszystkie zdjęcia widoczne. Jednakże czasem dzieje się tak, że zdjęć nie widać.
To nie kwestia forum, jak zgaduję
Ale, ale... rozwijamy tu kwestie widoczności zdjęć, a Sławek pokazał kawałek fajnej roboty
Relingi (czy handrelingi?) to ciekawa sprawa. Na statkach/okrętach bywają niemiłosiernie pogięte/pokrzywione/pod różnymi kątami. Ale dla mnie na modelu bardziej podobają się równe i symetryczne
pzdr Grzegorz
ZŁO SQUAD
ZŁO SQUAD
Bez zdjęć widoczności nie można zauważyć Sławkowej roboty fajności.Ale, ale... rozwijamy tu kwestie widoczności zdjęć, a Sławek pokazał kawałek fajnej roboty
Dopiero w Mozilli ją zauważyłem
No tak. Ten argument jest trudny do zbicia.Tempest pisze: ndz mar 19 2023, 23:12 Bez zdjęć widoczności nie można zauważyć Sławkowej roboty fajności.
Zamiast kłaść się w pielesze i kontynuować wieczorny (nocny) rytuał lektury książkowej, zapuściłem sE forum na innym kompie i zdjęć nie ma
Ale jak wyciąłem z adresu https literkę s, czyli zostało http - zdjęcia pokazały się w pełnej krasie
pzdr Grzegorz
ZŁO SQUAD
ZŁO SQUAD