[R] Fiński ŁaGG-3 35 seria, na bazie MPModel
Moderatorzy: laszlik, kartonwork, Tomasz D.
Re: [R] Fiński ŁaGG-3 35 seria, na bazie MPModel
Z ogromną przyjemnością zobaczę ten model w Przeciszowie. Ciekaw jestem podstawki. Kolejny piękny model w Twoim wykonaniu. Moje gratulacje.
Umysł jest jak spadochron, działa o wiele lepiej gdy jest otwarty
- pawelelka77
- x 108
Eeee....., no Panie! To se chyba pomacamy modele na zmianę.... Kołpaczek pierwsza klasa! Łopaty celowo zmatowione tylko fragmentarycznie? Brudzenie mi się podoba. Nienachalne, pewnie wykonałeś na podstawie fotek? Smugi kurzu/brudu bardzo fajnie podkreślają wystające elementy.
Jakub, dawaj podstawkę!...Mało casu... kruca fuks....
Jakub, dawaj podstawkę!...Mało casu... kruca fuks....
Mam nadzieję, że w weekend będę mógł nacieszyć oko na żywo.
Piękny.
Piękny.
Normalnie nie mogę się już doczekać soboty. Przez Ciebie chyba rozgrzebię fińskiego Morane'a.
- Heinrich Kosmala
- x 170
Fantastyczne wykonania - gratulacje!!!
Spieszę z gratulacjami.
Bardzo dobry model. Świetny efekt.
Jedyne do czego bym się mógł czepić to trochę nienaturalnie wyglądające łopaty śmigła. Skręcone są w dobra stronę ale trochę zbyt nachalnie i ich górne powierzchnie są zbyt płaskie. Ja wiem że nie łatwo jest z papieru poprawnie kształtować łopatę, wielu ma z tym problem. Skoro i tak malujesz, to dobrym rozwiązaniem byłoby zastosowanie jakichś gotowców z żywicy o ile te są oczywiście dostępne na rynku.
No ale to jedno tylko co mi się rzuca w oczy.
Reszta bardzo dobrze.
Cieszę się że przekonałeś się do olejów. Efekt od razu widać. Jak sam widzisz nie warto się blokować i zamykać na coś na zasadzie "nie, bo nie, bo tak". Nie wszystko da się osiągnąć tylko i wyłącznie technikami które mamy obcykane. Trzeba być otwartym na nowe i uczyć się. Warto,jak widać na zdjęciach. I o to wedlug mnie chodzi w modelarstwie.
Jeszcze raz gratuluję kolejnego świetnego i unikatowego modelu. Bardzo mi się podoba.
Bardzo dobry model. Świetny efekt.
Jedyne do czego bym się mógł czepić to trochę nienaturalnie wyglądające łopaty śmigła. Skręcone są w dobra stronę ale trochę zbyt nachalnie i ich górne powierzchnie są zbyt płaskie. Ja wiem że nie łatwo jest z papieru poprawnie kształtować łopatę, wielu ma z tym problem. Skoro i tak malujesz, to dobrym rozwiązaniem byłoby zastosowanie jakichś gotowców z żywicy o ile te są oczywiście dostępne na rynku.
No ale to jedno tylko co mi się rzuca w oczy.
Reszta bardzo dobrze.
Cieszę się że przekonałeś się do olejów. Efekt od razu widać. Jak sam widzisz nie warto się blokować i zamykać na coś na zasadzie "nie, bo nie, bo tak". Nie wszystko da się osiągnąć tylko i wyłącznie technikami które mamy obcykane. Trzeba być otwartym na nowe i uczyć się. Warto,jak widać na zdjęciach. I o to wedlug mnie chodzi w modelarstwie.
Jeszcze raz gratuluję kolejnego świetnego i unikatowego modelu. Bardzo mi się podoba.
-Dziadku, ruskie w kosmos poleciały!
-Wszystkie?
-Nie, dwóch tylko.
-To co mi d... zawracasz!?
ZŁO SQUAD
-Wszystkie?
-Nie, dwóch tylko.
-To co mi d... zawracasz!?
ZŁO SQUAD
Rewelacyjne wykonanie. Gratuluję. Kolejny świetny model.
-
- x 102
Bardzo ładny. Do zobaczenia w Przeciszowie.
-
- x 102
Bardzo ładny. Do zobaczenia w Przeciszowie.