[R/G] ST44-935 1:25 - GPM
Moderatorzy: laszlik, kartonwork, Tomasz D.
Re: [R/G] ST44-935 1:25 - GPM
Gratulacje. Super czysto i precyzyjnie wykonany model. Też oglądałem w Przeciszowie i na żywo także spore robi wrażenie, chociaż trochę psioczyłem na pole siłowe otaczające model w postaci gabloty -nie szło focić przez to Bardzo fajna i elegancka ciuchcia. Dodane przez Ciebie oświetlenie wnętrza kabiny znacznie ociepliło i złagodziło wygląd tego potwora .
Maskol Humbrol'a miałem kiedyś przez rok, no może dwa. Nowy śmierdział tak, że wytrzymać się nie dało i tego roku a może dwóch nie przetrzymał bo gdy go otwarłem ponownie (u mnie rok to jak u prawdziwych modelarzy miesiąc a nawet tydzień) to jakiś glut nie nadający się do użytku się w butelce pojawił. A maskol Tallensa dopiero po kilku, może pięciu a może dziesięciu latach mi się zestalił, a zapach miał albo żaden albo jakiś mało zwracający uwagę. No i po 10 latach z modelu zrolowałem go bez problemów. Modelarskie produkty nie zawsze są dobre, w sklepach dla artystów plastyków często można znaleźć dużo lepsze produkty i nawet tańsze niż te "modelarskie".Humbrol albo Wamod nie pamiętam dokładnie który
Bo focenie na kolei jest teraz ZAKAZANE, czeba czytać przepisy przez SEJM uchwalanejacob pisze:psioczyłem na pole siłowe otaczające model w postaci gabloty -nie szło focić przez to