A to nie wiem. U mnie otwierają się bez problemu, a z tego co wiem, to wszystkie te fotki w archiwum są fizycznie na serwerze forum a nie są linkami z serwerów zewnętrznych. Tu musiałby się wypowiedzieć Tomek.
NUR FüR MASON!!!!! ZŁO SQUAD WSPÓŁZAWODNICTWO RACJONALIZATORSKIE- DŹWIGNIĄ POSTĘPU TECHNICZNEGO! NIE OTWIERAM MINIATUREK !!!
Mareczku, popatrz na daty
Teraz widzę że problem jest w telefonie. Na komputerze wszystko działa bez zarzutu, ale w tefelonie już niestety nie. Choć może to lekka przesada z tym niestety, jak teraz na to paCZę to aż oczy pENkajO
NUR FüR MASON!!!!! ZŁO SQUAD WSPÓŁZAWODNICTWO RACJONALIZATORSKIE- DŹWIGNIĄ POSTĘPU TECHNICZNEGO! NIE OTWIERAM MINIATUREK !!!
Na smartfonie mam dwie przeglądarki. Na chromie niektóre się otwierają, niektóre nie. Próba zmiany ustawień nic nie daje. Na przeglądarce samsunga zdjęcia z relacji z VALem się otwierają.
Bardzo atrakcyjnie wygląda. Jest ładnie i delikatnie spatynowany ale jakby tak za delikatnie , za równomiernie. Jakby cały czas stał bez ruchu i nie był narażony na zarysowania/obicia. Ja bym się nie odważył próbować ale mam takie wrażenie że parę drobnych zadrapań, rysek, przetarć czy odprysków tu i ówdzie mogłyby nadać jeszcze bardziej realistycznego sznytu.
Jest podrapany i na osłonie silnika i na czerwonym i nawet na śmigle, tyle że to nie rdza a amelinium więc srednio widac to na zdjęciach. Najbardziej obryłem golenie podwozia. Nie moge go ubłocić tam gdzie łaził pilot, ani od spodu przy kołach, bo błoto i trawa na pokładach lotniskowców z reguły nie występuje Najbardziej atrakcyjne do drapania elementy są już aluminiowe, więc nie ma do czego już ich drapać. Ot taki z niego nudny samolot.
Następny bedzie lepszy