[G] Hawker Hurricane Mk. I, Kartonowa Kolekcja, 1:33
Moderatorzy: laszlik, kartonwork, Tomasz D.
[G] Hawker Hurricane Mk. I, Kartonowa Kolekcja, 1:33
Hurricane to mój ostatni na dzień dzisiejszy ulepek. Średno-trudny model. Spasowany bardzo dobrze, uwagę należy poświęcić przy centropłacie. Użyłem szkieletu laserowego i koła żywiczne. Jakoś przypadły mi do gustu opracowania pana Mistewicza.
The Show Must Go On
- Heinrich Kosmala
- x 169
Re: [G] Hawker Hurricane Mk. I, Kartonowa Kolekcja, 1:33
Bardzo fajne wykonanie – gratulacje!
A dlaczego wnęki (czy ich pokrywy? zdj. 9 i 10) podwozia są „niesymetryczne” – tzn. różnią się „jakoś” wyglądem?
A dlaczego wnęki (czy ich pokrywy? zdj. 9 i 10) podwozia są „niesymetryczne” – tzn. różnią się „jakoś” wyglądem?
Nie wiem dokładnie o które miejsce chodzi.Heinrich Kosmala pisze: czw gru 07 2023, 16:55 A dlaczego wnęki (czy ich pokrywy? zdj. 9 i 10) podwozia są „niesymetryczne” – tzn. różnią się „jakoś” wyglądem?
Mimo wszystko dziękuję.
The Show Must Go On
No proszę, jak na Mikołaja sypnęło galeriami
Ładnie, ładnie.
Widać, że Hurricany z KK mają potencjał.
Ładnie, ładnie.
Widać, że Hurricany z KK mają potencjał.
pzdr Grzegorz
ZŁO SQUAD
ZŁO SQUAD
- Heinrich Kosmala
- x 169
Hej,
wszystko się zgadza, właśnie odkryłem, że przyczyną „niesymetryczności” są (były) błędy „moich oczu” w interpretacji zdjęć...
Szału nie ma, ale wstawiłem co mam.
Dziękuje.
The Show Must Go On
Pojęcie szału jest względne.
Niedościgniony jest "Szał" Podkowińskiego
Właśnie o to w tej internetowej zabawie chodzi, żeby pokazywać co się ma na warsztacie. Uwierz, że wszyscy oglądający korzystają. Zobaczyć jakiś model gotowy to duża wartość. Warto wywołać dyskusję, dostać "po pysku", wyciągnąć wnioski, zaczerpnąć metod innych. Czy model jest lepszy czy gorszy, rzecz mniej istotna.
A Twoje są całkiem dobre, moim zdaniem.
Każdemu można wytknąć to i owo. Jak ktoś jest "delikatny" to myśli, że go napadli agresorzy
Co za nonsens.
Pokazuj. KK to ładne modele. Może Bestmann albo Po-2 teraz ?
Niedościgniony jest "Szał" Podkowińskiego
Właśnie o to w tej internetowej zabawie chodzi, żeby pokazywać co się ma na warsztacie. Uwierz, że wszyscy oglądający korzystają. Zobaczyć jakiś model gotowy to duża wartość. Warto wywołać dyskusję, dostać "po pysku", wyciągnąć wnioski, zaczerpnąć metod innych. Czy model jest lepszy czy gorszy, rzecz mniej istotna.
A Twoje są całkiem dobre, moim zdaniem.
Każdemu można wytknąć to i owo. Jak ktoś jest "delikatny" to myśli, że go napadli agresorzy
Co za nonsens.
Pokazuj. KK to ładne modele. Może Bestmann albo Po-2 teraz ?
pzdr Grzegorz
ZŁO SQUAD
ZŁO SQUAD
Dokładnie tak. Właśnie zauważyłem, że w moim Hurrasiu zapomniałem o uchwytach na owiewce kabiny...
W Styczniu spotkało mnie coś miłego to się pochwalę
The Show Must Go On