[R/G] [Wojenny pociąg 1/25] Część 4 - Wagony transportowe do mozdźierza Karl Gerat
Moderatorzy: laszlik, kartonwork, Tomasz D.
Re: [R] [Wojenny pociąg 1/25] Część 4 - Wagony transportowe do mozdźierza Karl Gerat
Mam pytanie. Czy to malowanie aerografem?
Re: [R] [Wojenny pociąg 1/25] Część 4 - Wagony transportowe do mozdźierza Karl Gerat
Zdobyć - NiE ;) Zobaczyć - może, jak tylko dorobię się samochodu do przewiezienia.Mateusz Skałecki pisze: czw lut 08 2024, 20:47 Ło matko boska. Będzie to można gdzieś zdobyć w najbliższej przyszłości?
Szary -aerograf
Pomarańcz i metalizer - pędzelek
Bezbarwny mat - aerograf
-
- x 33
Kunszt modelarski na naprawdę wysokim poziomie.
Pozdrawiam.
No i tak dotarliśmy do końca tej relacji.
Nareszcie będą gąsienice.
No i tak dotarliśmy do końca tej relacji.
Nareszcie będą gąsienice.
Re: [R/G] [Wojenny pociąg 1/25] Część 4 - Wagony transportowe do mozdźierza Karl Gerat
Klasa
pzdr Grzegorz
ZŁO SQUAD
ZŁO SQUAD
Re: [R/G] [Wojenny pociąg 1/25] Część 4 - Wagony transportowe do mozdźierza Karl Gerat
Nie ma co komentować. Rewelacjai nieustające brawa
Świetny model ale...
1. Szkoda że nie jeżdżący
2. Trochę nie przekonuje mnie to "brudzenie" powierzchni bocznych platform. Uczernione są środkowe części powierzchni pomiędzy wzmocnieniami ramy a wydaje mi się że brudy gromadzą się w zakamarkach.
1. Szkoda że nie jeżdżący
2. Trochę nie przekonuje mnie to "brudzenie" powierzchni bocznych platform. Uczernione są środkowe części powierzchni pomiędzy wzmocnieniami ramy a wydaje mi się że brudy gromadzą się w zakamarkach.
-
- x 102
Bardzo efektowny model. Wyobrażam sobie, jaki to jest potwór.